Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIOLATOAREA unui taximetrist din Tulcea, CONDAMNATA la 5 ani de inchisoare.

România Liberă România Liberă,
VIOLATOAREA unui taximetrist din Tulcea, CONDAMNATA la 5 ani de inchisoare.

O femeie care a violat un taximetrist din Tulcea in vara anului 2012 a fost condamnata la 5 ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor, conform B1 TV. Luminita Perijoc a fost acuzata de taximetristul Nicolae Vlad, in urma cu un an, ca l-a agresat si violat. Ipoteza violului a fost infirmata de procurori, iar femeia a fost scoasa de sub urmarire penala pentru savarsirea acestei infractiuni. Cu toate acestea, ea a fost trimisa in judecata pentru tentativa de omor, pentru ca l-a . continuă pe România Liberă

Violatoarea taximetristului din Tulcea, condamnata la 5 ani de inchisoare pentru tentativa de omor

Sexy-violatoarea taximetristului din Tulcea a fost condamnata la inchisoare. Judecatorii de la Tribunalul Tulcea au decis ca Luminita Perijoc sa execute 5 ani de inchisoare, cu executare, pentru tentativa de.

Femeia acuzata ca a violat un taximetrist a fost condamnata la 5 ani de inchisoare pentru tentativa de omor

Femeia acuzata ca a violat un taximetrist a fost condamnata la 5 ani de inchisoare pentru tentativa de omor. Luminita Perijoc va trebui sa achite si despagubiri morale taximetristului din Tulcea care a.

Femeie din Alba condamnata la 6 ani de inchisoare pentru ca a obligat o minora sa se prostitueze

O femeie in varsta de 30 de ani din Alba a fost condamnata la 6 ani de inchisoare pentru trafic de minori. Inculpata este acuzata ca a racolat o minora in varsta de 14 ani in scopul practicarii prostitutiei.

Traficanti de droguri, prinsi in zona unui liceu din Constanta

Trei tineri din Constanta sunt cercetati pentru trafic ilicit de droguri de risc, dupa ce au fost prinsi in timp ce vineau canabis in apropierea unui liceu din municipiul Constanta, transmite Mediafax. Potrivit.

Perchezitii la casa unui primar din judetul Mehedinti, acuzat de luare de mita - surse.

Procurorii anticoruptie au facut, miercuri seara, o perchezitie la domiciliul primarului comunei mehedietene Malovat, Gheorghe Bazavan, informeaza Mediafax. Surse din randul anchetatorilor au declarat ca primarul democrat liberal Gheorghe Bazavan ar fi pretins mita in valoare de peste 20. 000 de euro de la o firma, in schimbul acesteia angajandu-se sa faciliteze castigarea unei licitatii care ar fi urmat sa aiba loc la Primaria Malovat. Aceleasi surse au mai declarat ca procurorii DNA Craiova .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )