Libnet.ro
UNICEF

08:30

Violatorii din Vaslui, huiduiti la instanta. Procesul a fost suspendat

Antena3 Antena3,
Violatorii din Vaslui, huiduiti la instanta. Procesul a fost suspendat

Agitatie mare la Vaslui, acolo unde s-a strans o multime de persoane in fata Tribunalului, acolo unde erau asteptati violatorii tinerei de 18 ani. Sunt aproape 1. 000 de persoane, flancate de jandarmi, cei mai. continuă pe Antena3

Procesul celor sapte violatori din Vaslui s-a incheiat. Instanta anunta luni verdictul (VIDEO)

Procesul in cazul celor sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata de 18 ani s-a incheiat, informeaza B1 TV. La ora actuala, se pun concluziile, urmand ca dupa aceea cei sapte tineri sa isi.

Tanara din Vaslui violata de sapte indivizi a cerut clementa pentru unul dintre faptasi: A fost prima femeie din viata lui, dar dupa toata povestea asta, n-o sa-i mai trebuiasca vreodata alta

Procesul violatorilor din Vaslui va avea loc vineri, 14 august, iar unul dintre indivizi ar putea scapa aproape basma curata. Victima a cerut judecatorilor sa fie mai blanzi cu Ionut Surleac pentru ca a fost ultimu.

Seful Pro TV il apara pe Maruta, dupa scandalul violului din Vaslui

Seful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, a explicat, pentru Hotnews, ca echipa La Maruta nu a gresit cu nimic atunci cand a intervievat-o pe victima violului din Vaslui si i-a dezvaluit identitatea, intrucat Pro TV ar fi actionat incorect daca nu i-ar fi oferit, la cerere, sansa de a vorbi.

Procesul in cazul violului din Vaslui s-a incheiat. Cand se va da verdictul

Procesul de la Judecatoria Vaslui in cazul celor sapte tineri acuzati de violarea unei fete de 18 ani s-a incheiat, vineri seara, dupa mai bine de opt ore, timp in care sedinta de judecata a fost suspendata de trei ori.

Elena Udrea, anunt surprinzator in privinta violatorilor din Vaslui

Ce s-a intamplat astazi la Vaslui, in procesul celor 7 violatori, arata un lucru extrem de grav: Justitia nu ofera garantii oamenilor obisnuiti. in ritmul acesta, cu decizii controversate si actiuni opace.

Un director adjunct CNADNR a fost suspendat din functie

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) l-a suspendat pe directorul adjunct Alin Goga dupa ce acesta a afirmat intr-o emisiune televizata ca autostrada Sibiu-Orastie trebuie inchisa si reconstruita, potrivit unui comunicat al companiei, remis azi redactiei.

Un sit arheologic din Vaslui a fost distrus pentru o panza de sac: Am venit in tinutul ororilor. Eu vad ca un fel de viol aceasta vandalizare, sper macar ca au fost sapte, numarul fatidic al violatorilor

La Gherghesti a fost descoperit un sit arheologic unde s-au gasit fragmente dintr-un schelet apartinand elefantului gigant Deinotherium, specia Deinotherium giganteum. Descoperirea a fost facuta de o echipa de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )