Libnet.ro
UNICEF

05:00

Violeta Luca (eMag), despre fiscalitate, in emisiunea WALL-STREET 360

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Violeta Luca (eMag), despre fiscalitate, in emisiunea WALL-STREET 360

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 9-14 martie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, analizeaza tendintele momentului in fiscalitate. continuă pe Wall-Street Ro

Violeta Luca, eMag: Planificare strategica, doua cuvinte cheie pentru noi in 2015

Violeta Luca, director executiv al magazinului online eMag. ro, va fi speaker la ecomTEAM , conferinta organizata la Brasov in data de 1-2 aprilie.

eMag: model romanesc de afaceri scos la export. Urmareste-o pe Violeta Luca (director executiv eMag)

Violeta Luca, director executiv al magazinului online eMag. ro, va fi speaker al conferintei ecomTEAM , organizata la Brasov in data de 1-2 aprilie.

eMag intra pe segmentul de fashion. Violeta Luca (speaker la ecomTEAM) explica strategia companiei in 2015

EMag, cel mai mare retailer online din Romania, introduce la finele lunii martie o noua categorie in portofoliu, fashion, dupa ce anul trecut a intrat pe segmentul home deco si a anuntat parteneriatul cu Mega Image. Violeta Luca, director.

Angela Rosca (TaxHouse), despre Noul Cod Fiscal, in emisiunea de business WALL-STREET 360

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 9-14 martie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, analizeaza tendintele momentului in fiscalitate.

Marius Ghenea, invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360: discutie despre fiscalitate si e-commerce

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 9-14 martie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, analizeaza tendintele momentului in fiscalitate.

Cartea zilei: Arta de a Vinde Invizibilul. Nu o mai lasi din mana!

Cartea zilei la WALL-STREET 360, propusa de Violeta Luca, director excecutiv al eMag este Marketingul Serviciilor - Arta De A Vinde Invizibilul, scrisa de Harry Beckwith.

Test Drive Wall-Street: BMW Seria 5 GT facelift, business class pentru familie

BMW a lansat anul trecut versiunea facelift a modelului Seria 5 GT Gran Turismo), destinat oamenilor de afaceri care vor sa ofere familiilor o calatorie confortabila la cel mai inalt nivel, cu o masina cu un interior spatios si luminos, cu doua locuri.

Competitia Saptamanii, recomandata de WALL-STREET.RO: Alerg Carnavalul 2015

Anul trecut pe vremea asta, incheiam prima editie ALERG CARNAVALUL ! Anul acesta, pentru editia a 2-a, am lustruit trompetele, am introdus probe noi si asteptam cu nerabdare sa pornim impreuna in cea mai vesela cursa a anului, anunta Kudika. ro .

Islanda a renuntat la aderarea la Uniunea Europeana

Islanda a anuntat joi ca a renuntat la aderarea la Uniunea Europeana UE), potrivit angajamentului asumat de catre Guvernul de centru-dreapta in urma alegerilor care au avut loc in urma cu doi ani, relateaza Wall Street Journal WSJ) in pagina.

Wall Street a inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )