Libnet.ro
UNICEF

21:31

Visarion Alexa, duhovnicul Iuliei Ionescu, cunoscut printre credinciosi ca un preot dedicat

Adevărul Adevărul,
Visarion Alexa, duhovnicul Iuliei Ionescu, cunoscut printre credinciosi ca un preot dedicat

Preotul Visarion Alexa, duhovnicul Iuliei Ionescu, tanara in varsta de 15 ani disparuta timp de patru zile, spune ca nu mai vrea sa discute pe marginea acestui subiect. Parintele Visarion spune ca are doua fiice si ca, in momentul in care a disparut Iulia, tanara pe care o considera fiica lui spirituala, a trait intens fiecare clipa in care nu a stiut unde se afla copila. continuă pe Adevărul

Cum este vazut Visarion Alexa, duhovnicul Iuliei Ionescu, in randul credinciosilor

Preotul Visarion Alexa, duhovnicul Iuliei Ionescu, tanara in varsta de 15 ani disparuta timp de patru zile, spune ca nu mai vrea sa discute pe marginea acestui subiect. Parintele Visarion spune ca are doua fiice si ca, in momentul in care a disparut Iulia, tanara pe care o considera fiica lui spirituala, a trait intens fiecare clipa in care nu a stiut unde se afla copila.

Duhovnicul Iuliei, parintele Visarion: Acum sunt mai atent la propriii copii

Parintele Visarion Alexa, duhovnicul Iuliei Ionescu, a marturisit ca experienta adolescentei fugite la manastire l-a facut sa fie mai preocupat de copiii sai si de tentatia Internetului asupra lor.

PRIMA DECLARATIE A DUHOVNICULUI Iuliei Ionescu.

Duhovnicul Iuliei Ionescu, eleva Colegiului Sf. Sava din Capitala disparuta zilele trecute, a vorbit la slujba de duminica despre faptele fetei si despre fuga ei. Preotul a declarat ca stia de intentia fetei. Mai mult, acesta a subliniat, in timpul slujbei de duminica, ca taina spovedaniei i-a interzis sa ofere detalii inclusiv anchetatorilor despre destainuirile acesteia. Nu sunt stapanul nimanui si nu spun nimanui ce sa faca. Nu manipulez constiinte, nu indrum lumea sa faca anumite .

Misterele Iuliei Ionescu, fata fugita de-acasa. Implicatiile religiei in acest caz, dezbatute in Adevarul

Iulia Ionescu, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti, disparuta miercuri de acasa, a fost gasita sambata. Timp de patru zile, fata de 15 ani ar fi batut la portile manastirilor din Neamt si Suceava, unde ar fi incercat sa se calugareasca, dupa cum i-ar fi spus de multe ori duhovnicului ei, preotul Visarion Alexa.

Dosar penal pentru lipsire de libertate in cazul Iuliei Ionescu

Ofiterii Serviciului de Investigatii Criminale din Politia Sectorului 5 au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate in cazul Iuliei Ionescu, urmarirea penala fiind inceputa in rem. S-a deschis dosar.

Toba: Avem o imagine completa in cazul Iuliei Ionescu.

Seful IGPR, Petre Toba, a declarat marti ca politistii au o imagine completa cu tot ce s-a intamplat in cazul Iuliei Ionescu, de la momentul la care a fost data disparuta si pana cand a fost gasita, precizand ca a cerut Politiei Capitalei sa finalizeze ancheta pana la sfarsitul saptamanii, informeaza Mediafax. In acest moment, avem o imagine completa fata de tot ceea ce s-a intamplat in cazul elevei disparute de pe raza municipiului Bucuresti, a spus Petre Toba. Citeste si: Cazul elevei .

Duhovnicul elevei care ar fi fugit la manastire: Spovedania Iuliei avea loc cu mami si bunica la doi metri in spatele ei

Parintele Visarion Alexa, preotul care slujeste la Biserica Sfantul Nicolae din cartierul Militari si duhovnicul Iuliei, adolescenta din Bucuresti care ar fi fugit la manastire fara stirea parintilor, a explicat enoriasilor ce s-a intamplat. Parintele a spus ca mama si bunica fetei au fost instiintati de starea Iuliei.

Cazul Iuliei Ionescu, poate luam Cannes-ul din nou

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, parintele Stoica, a declarat in ultimele zile, pe toate canalele media, ca este exclus ca Iulia Ionescu sa se fi aflat in vreo manastire sau alt lacas bisericesc din judetul Suceava.

Patriarhia si prefectul de Suceava contrazic spusele Iuliei Ionescu. Peste o suta de manastiri au fost verificate

Iulia Ionescu, fata de 15 ani, disparuta miercuri din Capitala, nu ar fi stat la o manastire. 112 manastiri din Suceava au fost verificate de politisti. Pana acum nu exista indicii ca Iulia a stat la o.

Bogdan Chirieac, despre rolul presei in cazul de disparitie al Iuliei Ionescu: Toti cetatenii au participat la operatiune

Jurnalistul Bogdan Chirieac a vorbit, intr-o interventie telefonica la Antena 3, despre implicarea mass-mediei in cazul de disparitie al elevei Iulia Ionescu, care a facut ca toti cetatenii sa participe la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )