Libnet.ro
UNICEF

07:30

Patriarhia si prefectul de Suceava contrazic spusele Iuliei Ionescu. Peste o suta de manastiri au fost verificate

Antena3 Antena3,
Patriarhia si prefectul de Suceava contrazic spusele Iuliei Ionescu. Peste o suta de manastiri au fost verificate

Iulia Ionescu, fata de 15 ani, disparuta miercuri din Capitala, nu ar fi stat la o manastire. 112 manastiri din Suceava au fost verificate de politisti. Pana acum nu exista indicii ca Iulia a stat la o. continuă pe Antena3

PRIMA DECLARATIE A DUHOVNICULUI Iuliei Ionescu.

Duhovnicul Iuliei Ionescu, eleva Colegiului Sf. Sava din Capitala disparuta zilele trecute, a vorbit la slujba de duminica despre faptele fetei si despre fuga ei. Preotul a declarat ca stia de intentia fetei. Mai mult, acesta a subliniat, in timpul slujbei de duminica, ca taina spovedaniei i-a interzis sa ofere detalii inclusiv anchetatorilor despre destainuirile acesteia. Nu sunt stapanul nimanui si nu spun nimanui ce sa faca. Nu manipulez constiinte, nu indrum lumea sa faca anumite .

Misterele Iuliei Ionescu, fata fugita de-acasa. Implicatiile religiei in acest caz, dezbatute in Adevarul

Iulia Ionescu, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti, disparuta miercuri de acasa, a fost gasita sambata. Timp de patru zile, fata de 15 ani ar fi batut la portile manastirilor din Neamt si Suceava, unde ar fi incercat sa se calugareasca, dupa cum i-ar fi spus de multe ori duhovnicului ei, preotul Visarion Alexa.

Bogdan Chirieac, despre rolul presei in cazul de disparitie al Iuliei Ionescu: Toti cetatenii au participat la operatiune

Jurnalistul Bogdan Chirieac a vorbit, intr-o interventie telefonica la Antena 3, despre implicarea mass-mediei in cazul de disparitie al elevei Iulia Ionescu, care a facut ca toti cetatenii sa participe la.

Procurorii ii doresc lui Silviu Ionescu peste 3 ani de inchisoare.

Procurorii cer o pedeapsa mai mare de trei ani de inchisoare, cu executare, pentru Silviu Ionescu, informeaza Mediafax. Parchetul instantei supreme cere Curtii de Apel Bucuresti condamnarea lui Silviu Ionescu la o pedeapsa mai mare de trei ani de inchisoare, cu executare, in cazul accidentelor din Singapore, in timp ce avocatul acestuia sustine ca ar trebui achitat, judecatorii urmand sa ia o decizie definitiva. Curtea de Apel Bucuresti a incheiat, joi, dezbaterile in dosarul in care Silviu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )