Libnet.ro
UNICEF

05:00

Misterele Iuliei Ionescu, fata fugita de-acasa. Implicatiile religiei in acest caz, dezbatute in Adevarul

Adevărul Adevărul,
Misterele Iuliei Ionescu, fata fugita de-acasa. Implicatiile religiei in acest caz, dezbatute in Adevarul

Iulia Ionescu, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti, disparuta miercuri de acasa, a fost gasita sambata. Timp de patru zile, fata de 15 ani ar fi batut la portile manastirilor din Neamt si Suceava, unde ar fi incercat sa se calugareasca, dupa cum i-ar fi spus de multe ori duhovnicului ei, preotul Visarion Alexa. continuă pe Adevărul

Patriarhia si prefectul de Suceava contrazic spusele Iuliei Ionescu. Peste o suta de manastiri au fost verificate

Iulia Ionescu, fata de 15 ani, disparuta miercuri din Capitala, nu ar fi stat la o manastire. 112 manastiri din Suceava au fost verificate de politisti. Pana acum nu exista indicii ca Iulia a stat la o.

PRIMA DECLARATIE A DUHOVNICULUI Iuliei Ionescu.

Duhovnicul Iuliei Ionescu, eleva Colegiului Sf. Sava din Capitala disparuta zilele trecute, a vorbit la slujba de duminica despre faptele fetei si despre fuga ei. Preotul a declarat ca stia de intentia fetei. Mai mult, acesta a subliniat, in timpul slujbei de duminica, ca taina spovedaniei i-a interzis sa ofere detalii inclusiv anchetatorilor despre destainuirile acesteia. Nu sunt stapanul nimanui si nu spun nimanui ce sa faca. Nu manipulez constiinte, nu indrum lumea sa faca anumite .

Cazul Iulia Ionescu: Fata le-a declarat politistilor ca a stat la o manastire din Suceava.

Iulia Ionescu, fata de 15 ani disparuta miercuri in Capitala, le-a declarat politistilor ca a stat la o manastire din judetul Suceava, pe care a si nominalizat-o, in prezent facandu-se verificari pentru confirmarea celor spuse de tanara, au declarat pentru Mediafax surse din randul anchetatorilor. Adusa la Bucuresti de Politie, dupa ce a fost gasita intr-un tren venind de la Suceava, Iulia Ionescu le-a dat anchetatorilor o declaratie scrisa, in noaptea de sambata spre duminica, inainte de a fi .

Bogdan Chirieac, despre rolul presei in cazul de disparitie al Iuliei Ionescu: Toti cetatenii au participat la operatiune

Jurnalistul Bogdan Chirieac a vorbit, intr-o interventie telefonica la Antena 3, despre implicarea mass-mediei in cazul de disparitie al elevei Iulia Ionescu, care a facut ca toti cetatenii sa participe la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2719 seconds )