Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vlad Moisescu, presedintele demis al organizatiei PNL Sector 1: M-au acuzat ca am tradat partidul

B1 B1,
Vlad Moisescu, presedintele demis al organizatiei PNL Sector 1: M-au acuzat ca am tradat partidul

Presedintele demis al filialei PNLSector 1 Bucuresti, Vlad Moisescu, a declarat vineri, la mijlocul sedintei BPC al PNL ca liderul Crin Antonescu a decis si schimbarea din functie a sefilor din filialele. continuă pe B1

Crin Antonescu ataca tabara Chiliman -Tariceanu. Presedintele PNL cere demisia lui Vlad Moisescu de la sefia PNL sector 1- surse

In sedinta conducerii centrale, Crin Antonescu a solicitat demisia lui Vlad Moiesescu acuzand organizatia ca a colaborat cu PDL in timpul campaniei de suspendare a presedintelui Traian Basescu, potrivit unor surse din interiorul PNL, citate de cotidianul EVZ. La aceasta ora se dezbate cererea presedintelui PNL. Vlad Moisescu este un apropiat al lui Andrei Chiliman si al lui Calin Popescu Tariceanu. Surse Hotnews. ro au confirmat ca Antonescu a cerut demisia lui Moisescu. Acelas surse sustin ca gestul lui Antonescu este o avertizare si pentru Calin Popescu Tariceanu care a trecut peste decizia PNL si si-a depus candidatura la parlamentare in sectorul 1. Mai mult, Tariceanu a dezaprobat cooptare lui Gigi Becali in PNL, ironizand-ul pe acesta.

Vlad Moisescu: Am fost acuzat de tradare de catre Antonescu, ca am fost de partea lui Basescu.

Liderul PNL Sector 1 Vlad Moisescu a declarat, vineri, ca in sedinta conducerii centrale a partidului a fost acuzat de presedintele PNL, Crin Antonescu, de tradare a partidului si de faptul ca a fost de partea lui Traian Basescu la referendumul de demitere a sefului statului, informeaza Mediafax. Moisescu a fost intrebat ce i s-a reprosat de catre conducerea PNL, avand in vedere ca a fost propusa schimbarea sa de la sefia PNL Sector 1. Tradare . ce-am mai facut, stati putin. La .

Liderii PNL au aprobat o propunere de DEMITERE a conducerii PNL Sector 1.

Biroul Politic Central al PNL a aprobat, la solicitarea presedintelui partidului, Crin Antonescu, introducerea pe ordinea de zi a Consiliul National Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL Sector 1, in frunte cu Vlad Moisescu, au declarat surse politice pentru Mediafax. Decizia a fost luata la sedinta conducerii PNL de vineri. Potrivit surselor, conducerea PNL Sector 1 s-ar opune intrarii lui George Becali in PNL. Citeste si: Gigi Becali a fost ACCEPTAT in PNL Firea ii .

Antonescu propune demiterea conducerii PNL Sector 1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a propus azi in Biroul Politic Central al patridului demiterea conducerii PNL Sector 1, cerere introdusa pe ordinea de zi, conform surselor de presa.

Nicolaescu: S-a decis ca interimatul la conducerea PNL Sector 1 sa fie preluat de catre mine.

Presedintele PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, a anuntat, vineri, ca BPC al partidului a decis sa propuna Consiliului National Executiv dizolvarea conducerii filialei PNL Sector 1, iar interimatul sa fie preluat de catre el pana la clarificarea situatiei, scrie Mediafax. Nicolaescu a precizat ca votul a fost exprimat in mod secret la nivelul BPC. Biroul Politic Central face propuneri catre Consiliul National Executiv. In acest moment, decizia care s-a luat de catre BPC este sa schimbe din .

Conducerea PNL Sector 1, decapitata. Liberalii s-au opus intrarii lui Becali in partid

Organizatia PNL sector 1 a fost decapitata, vineri, in urma unui scandal iscat la sedinta in care liberalii trebuie sa bata in cuie listele cu candidati pentru alegerile parlamentare. Sefii de la PNL sector 1.

SCANDAL la PNL. Filiala Sectorului 1 si alte doua organizatii teritoriale au ramas FARA ...

UPDATE: Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, dupa o reuniune a Biroului Politic Central din cadrul partidului, ca Vlad Moisescu, presedintele filialei PNL sector 1, a fost suspendat. Totodata, a fost aprobata si dizolvarea Biroului Teritorial din acelasi sector. Am propus Biroului Politic Central demiterea presedintelui sector 1, Vlad Moisescu, si dizolvarea Biroului Teritorial sector 1, decizie luata cu 25 de voturi pentru, 6 impotriva, 2 abtineri si 3 voturi anulate. S-au .

Chiliman, Moisescu si Orban, EXILATII PNL. ...

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, vineri seara, intr-o conferinta organizata alaturi de Vlad Moisescu si Ludovic Orban ca raspuns al demiterii lui Moisescu de la conducerea filialei PNL sector 1, ca George Crin Laurentiu Antonescu este o copie nereusita a lui Traian Basescu si ca decribilizarea in ochii romanilor nu poate fi compensata nici prin becalizarea PNL si nici prin satisfactiile platonice. Chiliman a sustinut ca George Crin Laurentiu Antonescu a decapitat cea .

Crin Antonescu ii acuza pe Moiesescu si Chiliman de tradare: Nu a uitat nimeni ce s-a intamplat la referendum, cand Chiliman a citit proclamatii de la Dan Andronic iar Vlad Moisescu ne-a catalogat pe toti grup infractional

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat vineri, dupa sedinta conducerii centrale, ca a partidului, ca s-a decis demiterea presedintilor si dizolvarea birourilor teritoriale de la Sectorul 1, precum si din judetele Mehedinti. Antonescu i-a acuzat El a mai anuntat ca PNL si-a definitivat candidaturile pentru alegerile parlamentare, fiind acceptate derogari de vechime pentru 26 de persoane, intre care Gigi Becali, Daniel Barbu, Vlad Nistor, Rares Bogdan, Sorin Iliesiu, Victor Ciorbea.

Chiliman, Moisescu si Orban, EXILATII PNL. ...

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, vineri seara, intr-o conferinta organizata alaturi de Vlad Moisescu si Ludovic Orban pentru a raspunde demiterii lui Moisescu de la conducerea filialei PNL sector 1, ca George Crin Laurentiu Antonescu este o copie nereusita a lui Traian Basescu si ca se comporta ca un interimar al lui Basescu la conducerea PNL. Stire in curs de actualizare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )