Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin, ACUZAT de ipocrizie de Arabia Saudita

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin, ACUZAT de ipocrizie de Arabia Saudita

Arabia Saudita l-a acuzat pe presedintele rus Vladimir Putin de ipocrizie, dupa ce acesta a transmis liderilor statelor Ligii Arabe, reuniti duminica in statiunea egipteana Sharm el-Sheikh, o scrisoare in . continuă pe Antena3

Razboi in Yemen. Arabia Saudita a lansat operatiuni pe scara larga impotriva rebelilor sustinuti de Iran. Obama a autorizat sprijin logistic si informational. Petrolul s-a scumpit brusc

Arabia Saudita si aliatii sai din regiunea Golfului au lansat operatiuni militare pe scara larga, inclusiv lovituri aeriene, in Yemen, joi, pentru a contracara fortele sprijinite de Iran ce asediaza orasul Aden, unde s-a refugiat presedintele yemenit sprijinit de Statele Unite. Televiziunea al-Arabiya a anuntat ca regatul contribuie cu 150. 000 de soldati si 100 de avioane de lupta. Egiptul, Iordania, Sudan si Pakistan sunt gata sa participe la operatiunile la sol in Yemen, a transmis sursa citata. Urmareste live text situatia din Yemen00:15Statele Unite ale Americii vor oferi sprijin logistic coalitiei condusa de sauditi in Yemen, cu riscul de a raci relatiile cu Iranul, scrie AFP. 23:30In sudul tarii, o zona in care rebelii siiti si aliatii lor incearca sa progreseze pentru a-si extinde influenta, baza aeriana Al Anad a fost tinta a doua raiduri aeriene, au anuntat surse militare, conform AFP. 22:00 Capitala Sanaa a fost zguduita de explozii puternice, joi noapte, coalitia militara condusa de Arabia Saudita desfasurand mai multe atacuri aeriene impotriva rebelilor siiti aflati la putere in capitala Yemen, potrivit unui corespondent AFP. 45 Seful militiei siite din Yemen, Abdel Malek al-Houthi, le-a cerut partizanilor sai sa lupte impotriva interventiei militare conduse de Arabia Saudita in tara sa. 20 Loviturile vor continua pana cand obiectivele vor fi atinse, a declarat purtatorul de cuvant al coalitiei. 17 Ministrii de externe arabi au convenit asupra unui proiect de rezolutie privind formarea unei forte militare arabe unite, anunta televiziunea de stat din Egipt.

Arabia Saudita INTERVINE cu 150.000 de MILITARI si 100 de AVIOANE impotriva rebelilor din Yemen

Arabia Saudita participa cu 100 de avioane si 150. 000 de militari la o operatiune militara impotriva rebeilor siiti din Yemen, a anuntat televiziunea saudita, citata de DPA, in pagina electronica, conform.

Razboi in Yemen: Arabia Saudita si aliatii din regiunea Golfului au lansat operatiuni militare pe scara larga. Petrolul s-a scumpit brusc

Pentru a contracara fortele sprijinite de Iran ce asediaza orasul Aden unde s-a refugiat presedintele yemenit sprijinit de Statele Unite, Arabia Saudita si aliatii sai din regiunea Golfului au lansat, joi,.

O coalitie internationala condusa de Arabia Saudita va incepe o operatiune militara in Yemen

Arabia Saudita a decis, miercuri, inceperea unei operatiunii militare in Yemen, demers la care vor participa peste zece state, scopul urmarit fiind apararea presedintelui Abd Rabdo Mansour Hadi si a puterii de la Sanaa, date fiind confruntarile armate intre fortele regimului si rebelii Houthi.

Vladimir Putin: Serviciile secrete straine comploteaza pentru destabilizarea Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat joi serviciile secrete staine ca pregatesc operatiuni de destabilizare a Rusiei si de discreditare a autoritatilor acestei tari inaintea alegerilor legislative de anul viitor si a celor prezidentiale din 2018. Liderul de la Kremlin a precizat ca anul trecut au fost demascati 300 de spioni strain.

Spionul KGB sub conducerea caruia Moscova nu va tacea. Anii de formare ai lui Vladimir Putin

Oricine vrea sa-l inteleaga pe Vladimir Putin din zilele noastre, trebuie sa stie ce i s-a intamplat acestuia intr-o noapte dramatica petrecuta in Germania de Est, in urma cu un sfert de secol, noteaza BBC, intr-o analiza a evenimentelor din 1989 din Republica Democrata Germana RDG), la care actualul presedinte al Rusiei a fost martor in calitate de spion KGB detasat la Dresda.

Cheia pentru a intelege comportamentul lui Vladimir Putin: Socul pe care l-a suferit agentul KGB in decembrie 1989 in Dresda, cand a aflat ca Moscova tace in fata Occidentului

Oricine vrea sa-l inteleaga pe Vladimir Putin trebuie sa cunoasca povestea a ceea ce i s-a intamplat intr-o noapte dramatica din Republica Democrata Germana, in urma cu un sfert de secol. Era in 5 decembrie 1989, in Dresda, la cateva saptamani dupa caderea Zidului Berlinului, scrie BBC.

Arma SECRETA a rusilor. Imaginile au fost surprinse in apropierea MOSCOVEI: Vladimir Putin pregateste ceva

Rusia vrea sa arate lumii intregi ca este un adversar demn de luat in seama. Vladimir Putin, desi sustine sus si tare ca ceea ce se intampla in Ucraina NUare amestecul Rusiei, lucrurile si.

Vladimir Putin: Peste 300 de spioni straini au fost demascati in Rusia, in 2014

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat joi ca peste 300 de spioni straini au fost demascati in 2014 de contraspionajul rus, informeaza AFP. Anul trecut, serviciile noastre de contraspionaj au lucrat rapid.

Vladimir Putin: Peste 300 de spioni straini au fost demascati anul trecut in Rusia

Peste 300 de spioni straini au fost demascati in 2014 in Rusia de catre contraspionajul rus, a sustinut joi presedintele Vladimir Putin, in cursul unei reuniuni cu conducerea FSB, succesorul KGB, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )