Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vladimir Putin aproba extinderea activitatilor navale ruse in Marea Neagra, in Marea Baltica si in Mediterana

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin aproba extinderea activitatilor navale ruse in Marea Neagra, in Marea Baltica si in Mediterana

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a aprobat o serie de modificari ale reglementarilor maritime, in sensul extinderii activitatilor flotei ruse in Marea Neagra, in Marea Baltica si Marea Mediterana, pe fondul consolidarii prezentei militare NATO, anunta vicepremierul rus Dmitri Rogozin. continuă pe Adevărul

Putin aproba extinderea activitatilor navale ruse in Marea Neagra, in Marea Baltica si in Mediterana

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a aprobat o serie de modificari ale reglementarilor maritime, in sensul extinderii activitatilor flotei ruse in Marea Neagra, in Marea Baltica si Marea Mediterana, pe fondul consolidarii prezentei militare NATO, anunta vicepremierul rus Dmitri Rogozin.

Vladimir Putin a aprobat o serie de anexe la Doctrina Maritima: Rusia isi extinde activitatile navale in Marea Neagra

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a anuntat ca presedintele Vladimir Putin, a aprobat, duminica, o serie de modificari ale reglementarilor maritime, in sensul extinderii activitatilor flotei ruse in Marea.

Miscarea RUSIEI care ameninta Europa. Ce decizie a luat Vladimir Putin

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a aprobat o serie de modificari ale reglementarilor maritime, in sensul extinderii activitatilor flotei ruse in Marea Neagra, in Marea Baltica si Marea Mediterana, pe.

Putin reactioneaza la suplimentarea fortelor NATO: Rusia isi extinde activitatile navale in Marea Neagra

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a aprobat o serie de modificari ale reglementarilor maritime, in sensul extinderii activitatilor flotei ruse in Marea Neagra, Marea Baltica si Marea Mediterana, pe fondul consolidarii prezentei militare NATO.

Vladimir Putin taie in carne vie. Peste 100.000 de persoane vor ramane fara loc de munca

Aproximativ 110. 000 de persoane angajate ale Ministerului de Interne rus vor fi concediate, scrie CNN. Vladimir Putin a semnat un decret care limiteaza numarul personalului angajat de minister la 1 milion, ceea ce.

Silvio Berlusconi: Vladimir Putin mi-a propus sa ma mut in Rusia pentru a fi numit ministru al Economiei. Kremlinul dezminte

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, liderul partidului Forza Italia, sustine ca presedintele rus Vladimir Putin i-a propus sa mearga in Rusia pentru a-l numi in functia de ministru al Economiei, scrie La Stampa.

Silvio Berlusconi, propunere soc din partea lui Vladimir Putin

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, liderul partidului Forza Italia, sustine ca presedintele rus, Vladimir Putin, i-a propus sa mearga in Rusia pentru a-l numi in functia de ministru al Economiei,.

Veste excelenta pentru Vladimir Putin. Popularitatea sa atinge cote record

Vladimir Putin a atins un nivel record al popularitatii in Rusia, acolo unde aproape 9 din 10 cetateni il sustin, conform unui sondaj realizat de Levada Center. in 2012 si 2013 s-au inregistrat scaderi ale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )