Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vladimir Putin a discutat cu Barack Obama despre crearea unei coalitii internationale impotriva terorismului

B1 B1,
Vladimir Putin a discutat cu Barack Obama despre crearea unei coalitii internationale impotriva terorismului

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi seara ca a avut o discutie telefonica cu presedintele american, Barack Obama, privind crearea unei coalitii antiteroriste internationale, relateaza RIA Novosti. continuă pe B1

Vladimir Putin vrea o coalitie internationala impotriva extremismului

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a facut apel vineri la infiintarea unei coalitii internationale impotriva extremismului, afirmand ca a discutat la telefon cu omologul sau american, Barack Obama, despre aceasta initiativa, relateaza Reuters in pagina electronica.

Barack Obama, selfie cu Bear Grylls in salbaticie FOTO

Presedintele Barack Obama si-a facut mai multe selfie-uri cu Bear Grylls, in timpul vizitei sale oficiale in Alaska. Obama a fost invitatul special al lui Bear Grylls intr-un episod al emisiunii sale despre tehnici.

Barack Obama va aparea intr-un episod al emisiunii Running Wild with Bear Grylls: Presedintele american va explora teritoriile salbatice din Alaska (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama va aparea intr-un episod special al emisiunii Running Wild with Bear Grylls, informeaza CNN. Obama se va intalni cu Bear Grylls in Alaska pentru a observa efectele.

Barack Obama isi testeaza abilitatile de supravietuire alaturi de Bear Grylls

Barack Obama 54 de ani) va aparea alaturi de celebrul aventurier Bear Grylls 41 de ani) in show-ul Running Wild, difuzat de reteaua NBC, in care va incerca sa faca fata probelor propuse de prezentator. Obama va fi primul presedinte american care va lua parte la un astfel de show, episodul fiind filmat in Alaska.

Barack Obama, sustinatorul candidaturii Los Angeles-ului la organizarea JO 2024. Casa Alba: Presedintele si Prima Doamna sunt entuziasmati si suporteri adevarati

Presedintelele Statelor Unite, Barack Obama, sustine orasul Los Angeles, care si-a depus oficial joi, candidatura la Comitetul International Olimpic CIO), la organizarea Jocurilor Olimpice de vara din anul.

Barack Obama a primit lectii de supravietuire de la Bear Grylls, celebrul realizator TV: Ma bucur ca acesta este singurul urs pe care l-am intalnit (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama va aparea intr-un episod special al emisiunii Running Wild with Bear Grylls, prezentate de Bear Grylls, un celebru realizator TV si expert in tehnici de supravietuire in.

Barack Obama va lua lectii de supravietuire de la Bear Grylls

Presedintele american Barack Obama va fi primul sef de stat care va primi lectii de supravietuire in salbaticie de la aventurierul Bear Grylls, potrivit NBC News.

Presa rusa: Zvonuri despre o posibila relatie intre Vladimir Putin si o fosta campioana de box

Presa rusa abunda in zvonuri potrivit carora presedintele rus Vladimir Putin ar avea o relatie cu o fosta campioana de box a Rusiei, Natalia Ragozina, scrie The Daily Beast. Cei doi s-au afisat impreuna la.

Vladimir Putin ar avea o noua iubita, o fosta campioana mondiala la box

Presedintele rus Vladimir Putin ar avea o noua iubita, o fosta campioana mondiala la box, Natalia Ragozina, poreclita Barosul din Nijni Tagil. Zvonurile despre noua idila a presedintelui rus au aparut dupa ce pe site-ul oficil al Kremlinului au aparut fotografii cu cei doi la un eveniment sportiv.

Vladimir Putin: Solutionarea crizei din estul Ucrainei nu depinde de Moscova, ci de autoritatile de la Kiev si poporul ucrainean

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat vineri, la Forumul Economic Estic de la Vladivostok Extremul Orient rus), ca evolutia situatiei estul Ucrainei nu depinde de Moscova, ci de autoritatile de la Kiev si capacitatea poporului ucrainean de a suporta excesul.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )