Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin: Solutionarea crizei din estul Ucrainei nu depinde de Moscova, ci de autoritatile de la Kiev si poporul ucrainean

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin: Solutionarea crizei din estul Ucrainei nu depinde de Moscova, ci de autoritatile de la Kiev si poporul ucrainean

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat vineri, la Forumul Economic Estic de la Vladivostok Extremul Orient rus), ca evolutia situatiei estul Ucrainei nu depinde de Moscova, ci de autoritatile de la Kiev si capacitatea poporului ucrainean de a suporta excesul. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Companie din Romania, pusa sub sanctiuni de SUA din cauza relatiilor indirecte cu Vladimir Putin

Autoritatile americane au pus sub sanctiuni un numar suplimentar de 29 persoane si 33 de companii din cauza anexarii Crimeei de catre Rusia si a intretinerii de catre Moscova a rebelilor din Estul Ucrainei, printre entitatile comerciale vizate fiind si o companie din Romania.

Vladimir Putin vrea o coalitie internationala impotriva extremismului

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a facut apel vineri la infiintarea unei coalitii internationale impotriva extremismului, afirmand ca a discutat la telefon cu omologul sau american, Barack Obama, despre aceasta initiativa, relateaza Reuters in pagina electronica.

Vladimir Putin a discutat cu Barack Obama despre crearea unei coalitii internationale impotriva terorismului

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi seara ca a avut o discutie telefonica cu presedintele american, Barack Obama, privind crearea unei coalitii antiteroriste internationale, relateaza RIA Novosti.

Vladimir Putin ar avea o noua iubita, o fosta campioana mondiala la box

Presedintele rus Vladimir Putin ar avea o noua iubita, o fosta campioana mondiala la box, Natalia Ragozina, poreclita Barosul din Nijni Tagil. Zvonurile despre noua idila a presedintelui rus au aparut dupa ce pe site-ul oficil al Kremlinului au aparut fotografii cu cei doi la un eveniment sportiv.

Presedintele rus Vladimir Putin a explicat unui elev de 11 ani de ce rubla se ieftineste puternic

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a explicat unui elev care este situatia privind cursul de schimb valutar al rublei, precizand ca trebuie de facut tot posibilul ca valuta ruseasca sa nu depinda de pretul la petrol.

Presa rusa: Zvonuri despre o posibila relatie intre Vladimir Putin si o fosta campioana de box

Presa rusa abunda in zvonuri potrivit carora presedintele rus Vladimir Putin ar avea o relatie cu o fosta campioana de box a Rusiei, Natalia Ragozina, scrie The Daily Beast. Cei doi s-au afisat impreuna la.

Ea este noua iubita a lui Vladimir Putin. Este supranumita Barosul

O fosta campioana de box a Rusiei, Natalia Ragozina, supranumita Barosul, s-a afisat alaturi de presedintele Vladimir Putin, cu care impartaseste pasiunea pentru efortul fizic, ceea ce a facut sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )