Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin il felicita pe Obama pentru realegerea sa in functie.

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin il felicita pe Obama pentru realegerea sa in functie.

Presedintele rus Vladimir Putin i-a trimis o telegrama miercuri presedintelui american Barack Obama pentru a-l felicita pentru realegerea sa in functie, a declarat purtatorul de cuvant de la Kremlin, Dmitri Peskov, informeaza AFP, potrivit Mediafax. De asemenea, Peskov a declarat pentru agentiile ruse ca in curand Putin il va felicita telefonic pe omologul sau american. Speram ca initiative pozitive vor fi dezvoltate si perfectionate in cadrul relatiilor bilaterale si cooperarii intre Rusia . continuă pe România Liberă

MAE il felicita pe Barack Obama pentru realegerea in functia de presedinte al SUA

Ministerul Afacerilor Externe i-a adresat felicitari presedintelui reales al SUA, Barack Obama, exprimand totodata convingerea ca vor continua eforturile de consolidare si extindere a Parteneriatului Strategic.

Traian Basescu il felicita pe Obama pentru victorie: Imi exprim convingerea ca vom continua si vom consolida dialogul nostru apropiat

Presedintele Traian Basescu i-a transmis miercuri un mesaj de felicitare lui Barack Obama, cu ocazia realegerii sale in functia de presedinte al SUA, informeaza Administratia Prezidentiala. Presedintele Basescu si-a exprimat increderea ca dialogul apropiat dintre Romania si SUA va continua si va fi consolidat si ca cele doua tari vor lucra impreuna pentru a consolida parteneriatul strategic si legaturile de prietenie dintre tarile noastre. Doresc sa va asigur ca parteneriatul transatlantic are o importanta fundamentala pentru Romania, in calitatea sa de membru al NATO si al UE. Seful statului l-a asigurat pe liderul de la Casa Alba atat campania sa electorala cat si determinarea de a va indrepta spre o noua viziune a Americii in care prosperitatea este impartasita tuturor, au atras atentia romanilor si a natiunilor din intreaga lume.

Vladimir Putin l-a demis pe ministrul Apararii

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis astazi pe Anatoli Serdiukov din postul de ministru al Apararii, dupa ce acesta a fost implicat intr-o ancheta referitoare la vanzarea frauduloasa de bunuri militare, transmite Reuters, conform surselor de presa.

Benjamin Netanyahu il felicita pe Barack Obama pentru victorie.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu l-a felicitat miercuri pe presedintele american Barack Obama pentru victorie, afirmand ca alianta strategica dintre Israel si Statele Unite este mai puternica decat oricand, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Voi continua sa colaborez cu presedintele Obama pentru a asigura interesele vitale ale securitatii Statelor Unite si Israelului, a promis intr-un comunicat Netanyahu, ale carui relatii cu presedintele american reales sunt cunoscute ca fiind .

Liderii europeni il felicita pe Obama pentru victoria sa. Schulz: Ce uneste UE si SUA e mai puternic decat ce le desparte

Mai multi lideri europeni i-au transmis, inca de la primele ore, mesaje de felicitarea presedintelui reales la Casa Alba, Barack Obama. Prin intermediul retelei de socializare Twitter, Martin Schulz si Jose.

Vladimir Putin l-a demis pe ministrul rus al Apararii, pentru un scandal de frauda

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a demis, marti, pe ministrul Apararii Anatoli Serdiukov, dupa un scandal de frauda de mai multe milioane de euro in care este implicata o societate controlata de minister,.

Vladimir Putin l-a demis pe ministrul rus al Apararii, dupa un scandal de frauda.

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis pe ministrul Apararii Anatoli Serdiukov, dupa un scandal de frauda de mai multe milioane de euro ce implica o societate controlata de ministerul sau, a declarat marti pentru AFP purtatorul de cuvant de la Kremlin, informeaza Mediafax. Se leaga de situatia de la Ministerul Apararii. S-a recurs la aceasta pentru a asigura conditiile necesare anchetei, a declarat purtatorul de cuvant Dmitri Peskov. Data fiind situatia din ce in ce mai dificila de la .

Vladimir Putin l-a demis pe ministrul Apararii si l-a numit in locul sau pe Serghei Soigu, guvernator al regiunii Moscova

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis marti pe Anatoli Serdiukov din postul de ministru al Apararii, dupa ce acesta a fost implicat intr-o ancheta referitoare la vanzarea frauduloasa de bunuri militare, transmite Reuters.

Mii de ultranationalisti au iesit pe strazile din Moscova pentru a cere demisia presedintelui Vladimir Putin

Mii de ultranationalisti care au iesit duminica pe strazile Moscovei, ca in fiecare an cu ocazia Marsului rus, au cerut demisia presedintelui Vladimir Putin, pe care il acuza ca nu protejeaza poporul rus,.

Mii de ultranationalisti au cerut, la Moscova, demisia presedintelui Vladimir Putin.

Mii de ultranationalisti care au iesit duminica pe strazile Moscovei, ca in fiecare an cu ocazia Marsului rus, au cerut demisia presedintelui Vladimir Putin, pe care il acuza ca nu protejeaza poporul rus, denuntand, de asemenea, imigratia ilegala, transmite AFP, potrivit Mediafax. Unul dintre organizatorii marsului, Aleksandr Belov, a estimat la 20. 000 numarul participantilor la aceasta actiune. Dar, potrivit politiei, este vorba de circa 6. 000 de persoane. Numerosi demonstranti aveau fata .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )