Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vladimir Putin ordona guvernului sa intreprinda o ancheta privind prabusirea avionului militar in Marea Neagra

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin ordona guvernului sa intreprinda o ancheta privind prabusirea avionului militar in Marea Neagra

Presedintele rus, Vladimir Putin, a ordonat duminica formarea unei comisii de ancheta, condusa de catre premierul Dmitri Medvedev, insarcinata cu stabilirea cauzelor prabusirii in Marea Neagra a unui avion militar care se indrepta spre Siria avand la bordul sau 92 de persoane, oinformeaza AFP. continuă pe Hotnews

UPDATE Vladimir Putin ordona intarirea fortei de atac nuclear, pentru a putea penetra orice scut antiracheta

Vladimir Putin a ordonat joi intarirea in 2017 a fortei de atac nuclear, astfel incat sa fie capabila sa strapunga orice scut antiracheta, similar celui instalat de Washington in Europa de est, inclusiv in Romania, scrie AFP.

Putin ordona intarirea fortelor nucleare strategice ale Rusiei, pentru a strapunge orice sistem de aparare antiracheta

Vladimir Putin a ordonat joi intarirea, in 2017, a fortelor nucleare strategice ale Federatiei Ruse, pentru ca acestea sa fie capabile sa strapunga orice scut antiracheta, cum este cel pe care Statele unite il desfasoara in Europa de Est.

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan l-a sunat pe Vladimir Putin, dupa accidentul aviatic soldat cu moartea a 92 de persoane

Presedintele rus Vladimir Putin si Recep Tayyip Erdogan, au avut, duminica, o convorbire telefonica, in cadrul careia liderul de la Ankara i-a transmis omologul sau condoleante, dupa accidentul aviatic care a avut loc in ziua de Craciun, soldat cu moartea a 92 de persoane.

Presedintele iranian, Rohani, si Vladimir Putin saluta victoria armatei siriene impotriva teroristilor la Alep

Presedintele iranian Hassan Rohani si omologul sau rus Vladimir Putin au salutat victoria armatei siriene impotriva teroristilor la Alep, intr-o conversatie telefonica, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit presei iraniene, relateaza AFP.

Igor Dodon se va intalni cu Vladimir Putin pe 17 ianuarie 2017

Presedintele Igor Dodon se va intalni cu presedintele Federatiei Ruse Vladimir Putin pe data de 17 ianuarie 2017. Ziua a fost anuntata dupa intalnirea lui Igor Dodon cu viceprim-ministrul Federatiei Ruse, Dmitri Rogozin.

Moldova, tot mai aproape de Rusia? Igor Dodon se va intalni cu Vladimir Putin pe 17 ianuarie

Socialistul Igor Dodon, noul presedinte al Republicii Moldova, va merge pe 17 ianuarie la Moscova, acolo unde se va intani cu presedintele rus Vladimir Putin, informeaza jurnal. md. Astfel, el pare.

Kremlin: Presedintele Vladimir Putin nu a initiat niciodata o cursa de inarmare nucleara

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a initiat niciodata o cursa de inarmare, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dimitri Peskov, dupa ce republicanul Donald Trump si-a anuntat planurile de consolidare a arsenalului nuclear al Statelor Unite.

Vladimir Putin este multumit ca in 2016 a realizat aproape tot ce si-a dorit: Nimeni, in afara de noi, nu credea ca Donald Trump poate fi ales presedinte al Statelor Unite

Presedintele Rusieim, Vladimir Putin, a sustinut o conferinta de presa, deja o traditie a mandatului sau, in care a facut bilantul obiectivelor indeplinite in anul 2016.

Vladimir Putin VREA SA MEARGA iN SUA: Astept INVITATIA lui Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a tinut vineri o conferinta de maraton de trei ore si jumatate in care a vorbit atat despre situatia interna din Rusia, cat si despre relatiile pe care le are.

CIO a deschis proceduri disciplinare impotriva a 28 de sportivi rusi/ Vladimir Putin: Rusia nu a avut niciodata un sistem de dopaj de stat

Comitetul International Olimpic CIO) a anuntat, vineri, ca a deschis proceduri disciplinare ce vizeaza 28 de sportivi rusi care au participat la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci. Tot vineri, presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca Rusia nu a avut niciodata un sistem de sustinere a dopajului controlat de stat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )