Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vladimir Putin recunoaste ca impunerea modelului sovietic Europei de Est a fost o greseala

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin recunoaste ca impunerea modelului sovietic Europei de Est a fost o greseala

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a recunoscut joi ca impunerea cu forta a modelului sovietic in Europa de Est dupa cel de-al doilea Razboi Mondial nu a fost un lucru bun, in cadrul sesiunii anuale de intrebari si raspunsuri, scrie AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Vladimir Putin: Varful dificultatilor economice a trecut / Nu ne temem de nicio amenintare / Rusia nu are trupe in Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, isi tine joi traditionala conferinta de presa in care raspunde la sute de intrebari de la ziaristi, dar si de la cetateni. Conferinta s-a transformat in timp intr-un urias exercitiu de PR pentru presedintele rus, care promite cu aceasta ocazie rezolvarea a diferite probleme ale rusilor simpli, dar da si mesaje politice. Putin a declarat ca economia rusa a depasit varful dificultatilor pe care le-a traversat din cauza sanctiunilor internationale impuse in urma crizei ucrainene si a caderii cotatiei petrolului, si a sustinut din nou ca Rusia nu are trupe in Ucraina, scrie AFP. Intra in text pentru a vedea declaratiile facute Vladimir Putin in conferinta anuala de intrebari si raspunsuri.

Vladimir Putin: Statele Unite nu au nevoie de aliati, ci de vasali

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca Statele Unite nu vor sa dezvolte parteneriate, ci sunt interesate sa gaseasca vasali, in timp ce Rusia nu este interesata de astfel de relatii, relateaza.

Vladimir Putin: SUA nu cauta aliati, vor sa gaseasca vasali

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca Statele Unite nu vor sa dezvolte parteneriate, ci sunt interesate sa gaseasca vasali, in timp ce Rusia nu este interesata de astfel de relatii, relateaza agen.

Vladimir Putin dezminte ca ar incerca sa-si creeze propriul imperiu: E un proces natural de integrare

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca Rusia nu are planuri sa creeze un imperiu si depune eforturi pentru a imbunatati cooperarea regionala in Eurasia, relateaza agentia.

Vladimir Putin: imi asum ca este imposibil un razboi intre Rusia si Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca un razboi intre Rusia si Ucraina este imposibil, afirmand si ca nici un soldat rus nu participa la confruntarile din estul Ucrainei, informeaza agentia.

Vladimir Putin: Rusia are doar doi aliati, armata si marina de razboi/ Nu ne temem de nicio amenintare/ Nu recomandam nimanui sa ne vada sau sa ne trateze ca dusman (VIDEO)

Traditionala conferinta de joi tinuta de Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a transformat in timp intr-un urias exercitiu de PR pentru presedinte, care promite cu aceasta ocazie rezolvarea a diferite.

Vladimir Putin despre relatia sa cu Nemtov: Eram prietenosi. Cum a catalogat presedintele rus asasinarea opozantului sau

Vladimir Putin a declarat ca avea relatii de prietenie cu opozantul sau Boris Nemtov. Acesta a fost asasinat in februarie. Putin a clasificat uciderea sa drept un act tragic si rusinos, relateaza agentia.

Ce spune Vladimir Putin despre sanctiunile impuse Rusiei

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, joi, ca nu se asteapta ca Occidentul sa anuleze sanctiunile impuse Rusiei, acestea fiind o strategie pentru a tine statul sub control, relateaza Sputnik, conform Mediafax.

Vladimir Putin, venit dublu pe 2014, dar mai mic decat al lui Dmitri Medvedev

Presedintele rus, Vladimir Putin, a inregistrat venituri de 7,65 milioane de ruble 151. 000 de dolari) in 2014, de doua ori mai mult decat in 2013, dar mai putin decat premierul Dmitri Medvedev, care a castigat 8 milioane de ruble 158. 000 de dolari),.

Ce venituri are Vladimir Putin

Presedintele rus, Vladimir Putin, a inregistrat venituri de 7,65 milioane de ruble 151. 000 de dolari) in 2014, de doua ori mai mult decat in 2013, relateaza agentia Tass, conform Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )