Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin: Scutul antiracheta din Romania si Polonia este o amenintare pentru fortele noastre

B1 B1,
Vladimir Putin: Scutul antiracheta din Romania si Polonia este o amenintare pentru fortele noastre

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat intr-un interviu pentru o publicatie francezaLe Figaroca scutul antiracheta amplasat in Romania si Polonia reprezinta o. continuă pe B1

Vladimir Putin sustine ca scutul antiracheta amplasat in Romania si Polonia creeaza in mod inevitabil o amenintare pentru armata rusa

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a declarat intr-un interviu acordat cotidianului francez Le Figaro ca scutul antiracheta amplasat in Romania si Polonia creeaza in mod inevitabil o amenintare pentru armata rusa, afirmand, totodata, ca se inventeaza amenintari imaginare provenite din Rusia.

Putin ataca iarasi scutul de la Deveselu. Creeaza in mod inevitabil o amenintare pentru armata rusa

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a declarat intr-un interviu acordat cotidianului francez Le Figaro ca scutul antiracheta amplasat in Romania si Polonia creeaza in mod inevitabil o amenintare pentru armata rusa, afirmand, totodata, ca se inventeaza amenintari imaginare provenite din Rusia.

Haos pe aeroporturile din Romania. Care este miza protestului angajatilor Romatsa

Miza protestului angajatilor Romatsa ar fi bonusuri de sute de mii de euro de persoana, pentru pensionarile anticipate, conform Capital. ro. Sindicalistiii conditioneaza oprirea grevei care va semana haos pe.

Vladimir Putin, dispus la o discutie cu Donald Trump: imi place. Este simplu si direct

Presedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat joi, intr-un interviu acordat mai multor agentii de presa, ca este dispus sa dialogheze cu omologul sau american, Donald Trump, pe care l-a descris drept un om.

Vladimir Putin: Rusofobia este contraproductiva, dar nu va dura o vesnicie

Presedintele rus Vladimir Putin sustine ca rusofobia este contraproductiva, dar ca nu va dura o vesnicie. in opinia sa, acest curent este legat de emergenta unei lumi multipolare.

Vladimir Putin s-a aratat dispus sa discute cu omologul sau american, Donald Trump, despre care a afirmat ca este un om simplu si direct

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat, joi, ca este dispus sa dialogheze cu omologul sau american, Donald Trump, pe care l-a descris drept un om simplu si direct, informeaza agentia EFE, potrivit Agerpres.

Vladimir Putin: Rusofobia este contraproductiva si nu va dura etern

Vladimir Putin a denuntat joi rusofobia contraproductiva a occidentalilor, in deschiderea unei intalniri anuale cu mediile de afaceri ruse, care reprezinta pentru Kremlin vitrina unei economii ce merge mai bine si atrage investitoti din intreaga lume.

Acuzatii dure la adresa lui Vladimir Putin: Este o amenintare mai mare decat Statul Islamic!

Senatorul american John McCain a avertizat luni ca presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare mai mare pentru securitatea globala decat gruparea extremista Statul Islamic SI), relateaza.

Senator american: Presedintele Vladimir Putin este o amenitarea mai mare decat ISIS

Senatorul american John McCain a spus ca presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare mai mare la adresa securitatii globale decat gruparea terorista Stat Islamic si a avertizat ca Senatul va insista pentru sanctiuni impotriva Moscovei pentru presupusul amestec in alegerile din Statele Unite, scrie Reuters.

Siria: Vladimir Putin, convins ca Damascul nu a comis atacul chimic de la Khan Shaykhun

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a declarat convins ca nu regimul sirian a comis atacul chimic criminal efectuat la inceputul lunii aprilie si a afirmat ca este de acord cu linia rosie fixata de omologul sau francez, Emmanuel Macron, potrivit unui interviu difuzat marti seara in editia electronica a cotidianului Le Figaro, noteaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )