Libnet.ro
UNICEF

05:30

Vladimir Putin: Rusofobia este contraproductiva, dar nu va dura o vesnicie

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin: Rusofobia este contraproductiva, dar nu va dura o vesnicie

Presedintele rus Vladimir Putin sustine ca rusofobia este contraproductiva, dar ca nu va dura o vesnicie. in opinia sa, acest curent este legat de emergenta unei lumi multipolare. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin: Rusofobia este contraproductiva si nu va dura etern

Vladimir Putin a denuntat joi rusofobia contraproductiva a occidentalilor, in deschiderea unei intalniri anuale cu mediile de afaceri ruse, care reprezinta pentru Kremlin vitrina unei economii ce merge mai bine si atrage investitoti din intreaga lume.

Putin: Rusofobia este contraproductiva si nu va dura o vesnicie

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a denuntat joi rusofobia, pe care a calificat-o drept contraproductiva, afirmand totodata ca aceasta nu va dura o vesnicie, relateaza agentiile internationale de presa.

Vladimir Putin s-a aratat dispus sa discute cu omologul sau american, Donald Trump, despre care a afirmat ca este un om simplu si direct

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat, joi, ca este dispus sa dialogheze cu omologul sau american, Donald Trump, pe care l-a descris drept un om simplu si direct, informeaza agentia EFE, potrivit Agerpres.

Vladimir Putin, dispus la o discutie cu Donald Trump: imi place. Este simplu si direct

Presedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat joi, intr-un interviu acordat mai multor agentii de presa, ca este dispus sa dialogheze cu omologul sau american, Donald Trump, pe care l-a descris drept un om.

Vladimir Putin: Scutul antiracheta din Romania si Polonia este o amenintare pentru fortele noastre

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat intr-un interviu pentru o publicatie francezaLe Figaroca scutul antiracheta amplasat in Romania si Polonia reprezinta o.

Acuzatii dure la adresa lui Vladimir Putin: Este o amenintare mai mare decat Statul Islamic!

Senatorul american John McCain a avertizat luni ca presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare mai mare pentru securitatea globala decat gruparea extremista Statul Islamic SI), relateaza.

Senator american: Presedintele Vladimir Putin este o amenitarea mai mare decat ISIS

Senatorul american John McCain a spus ca presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare mai mare la adresa securitatii globale decat gruparea terorista Stat Islamic si a avertizat ca Senatul va insista pentru sanctiuni impotriva Moscovei pentru presupusul amestec in alegerile din Statele Unite, scrie Reuters.

Siria: Vladimir Putin, convins ca Damascul nu a comis atacul chimic de la Khan Shaykhun

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a declarat convins ca nu regimul sirian a comis atacul chimic criminal efectuat la inceputul lunii aprilie si a afirmat ca este de acord cu linia rosie fixata de omologul sau francez, Emmanuel Macron, potrivit unui interviu difuzat marti seara in editia electronica a cotidianului Le Figaro, noteaza Agerpres.

Vladimir Putin, pentru Le Figaro: Nu trebuie inventate amenintari imaginare provenite din Rusia, ca razboaiele hibride / Va speriati pe voi insiva

Vladimir Putin afirma, intr-un interviu acordat pentru Le Figaro, ca razboiul hibrid provenit din Rusia este o amenintare imaginara si sustine ca acuzatiile legate de folosirea armelor chimice nu sunt decat o justificare pentru a creste presiunea asupra presedintelui sirian Bashar Al-Assad.

John McCain: Vladimir Putin este o amenintare mai mare ca Statul Islamic

Presedintele rus, Vladimir Putin, reprezinta o amenintare mai mare pentru securitatea mondiala decat gruparea jihadista Statul Islamic, a afirmat senatorul republican american John McCain, citat de agentiile internationale de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )