Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vladimir Putin: Statele Unite vor sa ne subjuge, dar nimeni in decursul istoriei nu a reusit asa ceva cu Rusia

B1 B1,
Vladimir Putin: Statele Unite vor sa ne subjuge, dar nimeni in decursul istoriei nu a reusit asa ceva cu Rusia

Statele Unite ca nu vor reusi sa domine Rusia asa cum au facut cu aliatii lor occidentali, a avertizat recent Vladimir Putin. Liderul de la Moscova sustine totodata ca nu intelege de ce alti sefi de. continuă pe B1

Vladimir Putin: Statele Unite incearca sa aiba Rusia sub control, dar nu vor reusi niciodata

Statele Unite incearca sa tina Federatia Rusa sub control, insa acest lucru nu se va intampla niciodata, a afirmat de curand presedintele rus Vladimir Putin, potrivit Reuters.

Putin sustine ca Statele Unite vor sa controleze Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin sustine ca Statele Unite incearca sa aiba Rusia sub control, dar nu vor reusi niciodata, relateaza Reuters, conform Mediafax.

Statele Unite incearca sa aiba Rusia sub control, dar nu vor reusi niciodata. Cine a facut aceasta declaratie surprinzatoare!

Statele Unite incearca sa aiba Rusia sub control, dar nu vor reusi niciodata, afirma presedintele rus, Vladimir Putin, citat de MEDIAFAX. Statele Unite nu vor sa ne umileasca, vor sa ne aib.

Consilier al lui Vladimir Putin: Europa va pierde un trilion de euro daca mai mentine sanctiunile impotriva Rusiei

Statele Uniunii Europene UE) ar putea pierde pana la un trilion de euro, sau circa 1,2 trilioane de dolari, daca vor continua politica de sanctiuni impotriva Rusiei, a declarat Sergey Glazyev, consilier pe probleme economice al presedintelui rus Vladimir Putin.

Vladimir Putin a discutat cu ministrul german de Externe despre situatia din Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, a discutat marti seara, la Moscova, cu ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, despre situatia din Ucraina si punerea in aplicare a acordurilor incheiate la Minsk, a.

Vladimir Putin: Expanisiunea NATO a dus la schimbari ale situatiei geopolitice

Situatia geopolitica a fost schimbata semnificativ in urma extinderii Organizatiei Atlanticului de Nord NATO), a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, intr-un interviu.

Vladimir Putin: eventualele noi sanctiuni economice impuse Rusiei pot avea consecinte grave asupra Ucrainei

Eventualele sanctiuni suplimentare impuse de Occident Rusiei ar putea avea grave consecinte asupra economiei Ucrainei, avertizeaza presedintele rus, Vladimir Putin, intr-un interviu acordat postului german ARD, relateaza AFP.

Vladimir Putin avertizeaza Kievul ca sistarea serviciilor publice in estul Ucrainei este o eroare majora

Decizia Administratiei de la Kiev de a suspenda serviciile publice in estul tarii este o eroare majora, a declarat presedintele Rusiei, Vladimir Putin, la summitul G20, relateaza AFP. Liderul de la Kremlin a avertizat ca nu va permite guvernului de la Kiev sa-i distruga pe oponentii politici si adversarii sai din estul Ucrainei.

Vladimir Putin: Blocada economica impusa de Ucraina este o eroare majora

Decizia Administratiei de la Kiev de a suspenda serviciile publice in estul tarii este o eroare majora, a declarat presedintele Rusiei, Vladimir Putin, la summitul G20, relateaza AFP, conform Mediafax. Am.

Summitul G20. Vladimir Putin a plecat satisfacut de rezultate

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a parasit duminica dimineata, reuniunea G20 de la Brisbane, inainte de final, pe fondul criticilor liderilor occidentali din cauza crizei ucrainene, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )