Libnet.ro
UNICEF

09:00

Vor sa mobilizeze armata in criza refugiatilor

Antena3 Antena3,
Vor sa mobilizeze armata in criza refugiatilor

Mobilizarea armatei in actuala situatie de criza privind imigratia este necesara si constitutionala, argumenteaza Lajos Kosa, un deputat din cadrul partidului de guvernamant din Ungaria, Fidesz, in. continuă pe Antena3

Criza imigrantilot: Ungaria analizeaza mobilizarea armatei

Mobilizarea armatei in actuala situatie de criza privind imigratia este necesara si constitutionala, argumenteaza Lajos Kosa, un deputat din cadrul partidului de guvernamant din Ungaria, Fidesz, in contextul in care Parlamentul ungar va dezbate un proiect in acest sens, informeaza Mediafax citand MTI.

Ungaria analizeaza mobilizarea armatei in contextul crizei imigrantilor

Mobilizarea armatei in actuala situatie de criza privind imigratia este necesara si constitutionala, argumenteaza Lajos Kosa, un deputat din cadrul partidului de guvernamant din Ungaria, Fidesz, in contextul in care Parlamentul ungar va dezbate un proiect in acest sens, informeaza Mediafax citand MTI.

Ungaria ia in calcul mobilizarea armatei pentru a face fata crizei imigrantilor

Lajos Kosa, un deputat din Fidesz, partid de guvernamant din Ungaria, a declarat ca mobilizarea armatei in contextul actualei crize a imigrantilor este necesara si constitutionala, Parlamentul din aceasta.

Criza refugiatilor: Ungaria, ajutor de 4 milioane de euro de la Comisia Europeana

Comisia Europeana va oferi Ungariei un ajutor rapid in valoare de patru milioane de euro, pentru a gestiona criza refugiatilor, anunta agentia de presa ungara MTI, citata de Mediafax. Fondurile trebuie folosite.

Pozitia M10 privind criza refugiatilor: Este responsabilitatea noastra morala sa ajutam oameni aflati in situatii limita, fara a pune intrebari privind etnia sau religia lor. Azilul, o solutie temporara

Criza refugiatilor este o drama umanitara, care nu poate sa ne lase indiferenti, considera Monica Macovei. Conform liderului M10, este responsabilitatea noastra morala sa ajutam oameni aflati in situatii.

Criza refugiatilor, in atentia Camerei Deputatilor. Aurescu a fost chemat la sedinta

Ministrul de externe Bogdan Aurescu a fost chremat, marti, la sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor pentru a prezenta situatia legata de criza refugiatilor .

Dragnea le raspunde internautilor pe pagina sa de Facebook. Ce spune despre criza refugiatilor

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a raspuns comentariilor de pe pagina sa de Facebook referitoare la criza refugiatilor, mai ales ca in urma cu cateva zile a mers chiar el in gara Keleti din Budapesta pentru a vedea exact ce se intampla.

Parlamentul infiinteaza o COMISIE SPECIALA pentru a analiza criza refugiatilor

Laszlo Borbely, presedintele Comisiei pentru politica externa din Camera Deputatilor, a declarat marti ca parlamentarii vor infiinta o comisie specializata pe migratie, azilanti si refugiati, precizand ca s-a discutat despre necesitatea analizarii legislatiei, sub aspectul integrarii acestora.

Bogdan Aurescu, despre criza refugiatilor: Vom elebora un plan pe care il vom prezenta in CSAT

Bogdan Aurescu, ministru de Externe, s-a intalnit, miecuri, cu cei din conducerea Camerei Deputatilor pentru a-i informa despre situatia refugiatilor.

Adevarul Live: Pozitia Romaniei in criza refugiatilor

Tema migratiei naste dezbateri intense in Romania. Este numarul refugiatilor prea mare, prea mic sau suficient? Exista vreo asemanare intre migratia romanilor spre Occident si valul de migranti si refugiati din Orientul Mijlociu? Ce rol joaca religia in procesul de integrare?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )