Libnet.ro
UNICEF

08:00

Nu vor fi tehnocrati din Guvernul Ciolos pe listele PNL pentru alegeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu vor fi tehnocrati din Guvernul Ciolos pe listele PNL pentru alegeri

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat vineri ca membrii actualului guvern tehnocrat, condus de Dacian Ciolos nu se vor afla pe listele PNL pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Alina Gorghiu: Nu vor fi tehnocrati pe listele PNL pentru alegeri

Liberalii care nu au confirmat in Parlament vor fi lasati pe margine, declaracopresedintele PNL Alina Gorghiu, care spune ca pe listele partidului pentru alegerile parlamentare vor fi oameni de afaceri.

Un ministru din Guvernul Ciolos negociaza candidatura pe listele USR la alegerile parlamentare

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a confirmat, miercuri, ca negociaza cu partidul lui Nicusor Dan, Uniunea Salvati Romania, pentru alegerile parlamentare, scrie ziare. com. Am avut discutii cu.

Ministrul din Guvernul Ciolos care isi anunta iesirea definitiva din politica

Vicepremierul Vasile Dincu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat sambata ca nu vrea sa candideze la Parlament la alegerile din decembrie, deoarece doreste sa se.

Probleme in Guvernul Ciolos. Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, in atentia ANI

Probleme in Guvernul Ciolos. Ministrul Energiei Victor Grigorescu a intrat in atentia ANI din cauza declaratiei de avere. Se pare ca ministrul a uitat sa declara un imobil, care i-a adus venituri de.

Cristian Busoi: Listele candidatilor PNL pentru alegerile parlamentare vor fi finalizate la inceputul lunii octombrie

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a anuntat, joi, ca listele de candidati ai partidului la alegerile legislative vor fi finalizate la inceputul lunii octombrie. Suntem astazi in.

Roberta Anastase candideaza pentru un nou mandat de deputat pe lista PNL. Petre Roman, si el pe listele PNL

Roberta Anastase candideaza pentru un nou mandat de deputat, numele sau urmand sa se regaseasca pe locul al treilea pe lista de candidati a PNL Prahova, conform unor surse din partid. Aceleasi surse sustin ca Petre Roman ar urma sa candideze, pe un loc eligibil, pentru un mandat de senator tot pe listele PNL Prahova.

S-a dat startul pomenilor electorale! Senatorii vor majorarea pensiilor, Guvernul se opune

Senatorii au initiat un proiect legislativ ce prevede marirea punctului de pensie cu pana la 40%. Practic, asta ar insemna o majorare a pensiilor cu 23%, dar Guvernul se opune si sustine ca o astfel de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )