Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vosganian: in ultimii trei ani, Ministerul Economiei a fost nimicit, destructurat si lipsit de autoritate

Antena3 Antena3,
Vosganian: in ultimii trei ani, Ministerul Economiei a fost nimicit, destructurat si lipsit de autoritate

Ministerul Economiei a schimbat in ultimii trei ani sase ministri si se confrunta cu o lipsa profunda de credibilitate, ceea ce ar putea avea efecte negative asupra economiei tarii, a declarat, marti, ministrul. continuă pe Antena3

Amenzi 'fara numar' pentru rovinieta. Cate sanctiuni au adunat soferii in ultimii trei ani

Romanii au de platit peste un milion de amenzi pentru ca au circulat fara rovinieta, in ultimii trei ani. Anuntul a fost facut de ministrul pentru proiecte de infrastructura, Dan Sova, care propunere trecerea amenzilor de la CNADNR la Ministerul de.

Vicepremierul Chitoiu va asigura interimatul la Ministerul Economiei, dupa demisia lui Vosganian

Interimatul la Ministerul Economiei va fi asigurat de vicepremierul Daniel Chitoiu, a anuntat, luni, presedintele PNL, Crin Antonescu, dupa ce Varujan Vosganian si-a dat demisia din Executiv. Antonescu a.

Seism de 5,5 grade pe scara Richter. Cel mai mare cutremur din ultimii patru ani a fost resimtit si in Baragan

Baraganul a fost zguduit puternic duminica dimineata de un cutremur cu magnitudinea 5,5 pe scara Richter. Calarasenii, fie ca locuiesc la curte sau la bloc, s-au trezit panicati si n-au mai adormit cu gandul ca urmeaza o replica si mai puternica. Seismologii spun ca acesta este cel mai mare cutremur din ultimii patru ani.

Cel mai mare CUTREMUR din ultimii 4 ani, resimtit la BUCURESTI. ...

UPDATE: Cutremurul cu magnitudinea de 5,5 produs sambata noapte in Romania a fost cel mai puternic din ultimii patru ani, a declarat Mircea Radulian, directorul Institutului pentru Fizica Pamantului. A fost cel mai mare cutremur din ultimii 4 ani, care nu a produs insa pagube, desi a fost resimtit destul de puternic de populatie. Era de asteptat, tinand cont de frecventa cutremurelor din aceasta zona din ultima perioada. Replicile vor fi mai mici de 4 pe scara Richter, a spus .

Trei ani si cinci luni de inchisoare pentru barbatul gelos din Glod care si-a injunghiat fosta iubita

Ghita Grigore B. , barbatul de 31 de ani din localitatea Glod, comuna Gilgau, care la la sfarsitul lunii iulie a intrat pe geam in locuinta fostei iubite si a injunghiat-o in abdomen, a fost condamnat la trei ani si cinci luni de inchisoare cu executare.

ABSL Romania: Sectorul serviciilor pentru afaceri va creste cu 30% in urmatorii trei ani

Sectorul serviciilor pentru afaceri va inregistra o crestere de 30% in urmatorii trei ani, una dintre cele mai dinamice cresteri din economie, potrivit unui studiu al Asociatiei Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri ABSL) in Romania.

Vosganian: Functionarii din ministere se uita la ministri ca soferul de autobuz care se uita la pasageri cum urca si coboara

Varujan Vosganian, ministrul care a demisionat de la conducerea Ministerului Economiei, explica intr-o conferinta de presa gestul sau. intre altele, a aratat ca in ultimii trei ani au fost schimbati sase ministri pe la aceasta institutie, iar functionarii s-au uitat la ei ca soferul la pasageri.

Antonescu, despre propunerile pentru ministerul Economiei: Am deja trei nume, Teodor Atanasiu nu se numara printre ele

LiderulPNL,CrinAntonescu, a anuntat, marti, ca are deja o lista cu trei nume pentru a prelua functia de ministru al Economiei, mentionand ca Teodor Atanasiu nu figureaza pe aceasta lista.

Dan Sova a propus trecerea amenzilor pentru neplata rovinietei de la CNADNR la Ministerul de Finante

Ministrul delegat pentru Proiect de Infrastructura, Dan Sova, a declarat luni ca a propus trecerea amenzilor pentru neplata rovinietei de la Compania de Drumuri la Ministerul de Finante, pentru a intra sub incidenta Codului de procedura fiscala, transmite Agerpres. Sova a argumentat masura prin existenta a peste un milion de astfel de amenzi neachitate in ultimii trei ani.

(P) Listarea AdePlast: Primul IPO al unei companii private din ultimii cinci ani!

Adeplast este lider de piata in domeniul materialelor de constructii pentru izolatii si finisaje, fiind practic cel mai important producator roman de materiale de constructii cu trei platforme industriale situate in Oradea, Ploiesti si Roman, pe care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )