Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vot Ucraina. Peste 36 de milioane de ucrainieni isi voteaza presedintele

România Liberă România Liberă,
Vot Ucraina. Peste 36 de milioane de ucrainieni isi voteaza presedintele

Peste 36 de milioane de ucrainieni merg la urne pentru a-si vota presedintele. 18 cadnidati isi disputa votul ucrainienilor. Ziua de duminicaete vazuta ca un moment crucial pentru tara. continuă pe România Liberă

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati duminica la vot pentru europarlamentare

Peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la urne, duminica, pentru a-i alege pe cei 32 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European. Campania electorala se va incheia sambata, la ora 7. 00, iar alegatorii se pot prezenta la urne duminica, de la ora 7. 00 pana la ora 21. La ora 21. 00, presedintele biroului electoral al sectiei de votare declara votarea incheiata si dispune inchiderea salii unde se voteaza. Alegatorii care la aceasta ora se afla in sala unde se voteaza pot sa isi exercite dreptul de vot.

Sectiile de votare pentru euroalegeri s-au deschis: Peste 18 milioane de romani sunt asteptati la vot

Sectiile de vot s-au deschis, duminica dimineata, peste 18 milioane de cetateni fiind asteptati sa voteze pentru desemnarea celor 32 de europarlamentari romani. in acest scrutin candideaza 572 de candidati.

Nestle a investit peste 10 milioane de euro in fabrica de la Timisoara, de la preluarea Joe din urma cu 14 ani

Nestle, unul dintre cei mai mari producatori alimentari din lume, a investit in Romania peste 10 milioane de euro in dezvoltarea fabricii din Timisoara, de la preluarea Joe din anul 2001, suma care nu include si valoarea de achizitie a facilitatii din.

Europenii isi voteaza reprezentantii in PE. Dupa Olanda si Marea Britanie, cehii isi aleg vineri eurodeputatii

Cehii sunt primii cetateni din Europa Centrala si de Est care voteaza la alegerile europarlamentare, dupa ce Olanda si Marea Britanie au dat, ieri, startul scrutinului, relateaza AFP, conform Mediafax.

Donatii de peste sase milioane lei primite de partide si de candidatii independenti

Candidatii la alegerile europarlamentare de duminica au primit, pana la data de 22 mai, donatii 6,115 milioane lei, din care 5,794 pentru partide, iar diferenta pentru candidatii independenti, anunta Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Companiile si regiile de stat din MT, pierderi de peste 558 milioane lei

Operatorii economici cu patrimoniu/capital integral sau majoritar de stat aflati in subordinea Ministerului Transporturilor MT) au inregistrat, anul trecut, pierderi totale de 558,195 milioane lei, se arata in proiectul de raport pe 2013 privind activitatea regiilor autonome si a societatilor comerciale la care statul detine o participatie majoritara sau integrala, subordonate MT.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )