Libnet.ro
UNICEF

01:05

Votarea proiectului de lege privind introducerea bacalaureatului profesional, amanata

Adevărul Adevărul,
Votarea proiectului de lege privind introducerea bacalaureatului profesional, amanata

Votul din Senat pentru proiectul de lege care introduce bacalaureatul profesional a fost amanat pentru o noua sedinta de plen. continuă pe Adevărul

Senatorii au amanat cu o saptamana votarea proiectului Bacalaureatul Profesional. Radu Berceanu (PDL): Se mai da o modificare printr-o ordonanta si cei cu bac-ul profesional vor avea posibilitatea de a merge la facultate

Senatorii au dezbatut marti proiectul de lege care prevede introducerea Bacalaureatului Profesional si au decis ca votul final sa fie dat in sedinta de luni, 17 septembrie. Senatul este camera decizionala, iar daca proiectul va fi adoptat de Senat, acest tip de BAC va putea fi sustinut incepand cu acest an scolar. Acum se va intelege de catre parinti si elevi: daca esti bun faci Bacalaureatul asa-zis National si, daca nu, faci un fel de Bacalaureat care la sfarsit iti da nu stiu ce competenta profesionala, si apoi se mai da o modificare printr-o ordonanta si va da si voua posibilitatea de a merge la facultate, a declarat senatorul Radu Berceanu. Descarca din articol textul proiectului legislativ care introduce BAC-ul profesional.

BACALUREAT 2013. Votul final de aprobare a Bacalaureatului profesional, amanat in Senat

Votarea proiectului de lege privind introducerea Bacalaureatului profesional, planificata initial pentru ieri, a fost amanata in Senat.

Votarea proiectului de lege in privinta bacalaureatului profesional, amanata in Senat

Senatorii au amanat, marti, votul in privinta bacalaureatului diferentiat, dupa o ora si jumatate de dezbatere. Daca proiectul de lege ar fi fost votat inSenat, bacalaureatul diferentiat ar fi fost o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )