Libnet.ro
UNICEF

20:00

Votati tambalul Moldovei, care concureaza pentru cel mai frumos timbru din Europa

Adevărul Adevărul,
Votati tambalul Moldovei, care concureaza pentru cel mai frumos timbru din Europa

Un tambal al orchestrei Folclor este reprezentat pe timbrul moldovenesc care participa la concursul pentru cea mai frumoasa marca postala din Europa, dedicat in acest an instrumentelor muzicale nationale. continuă pe Adevărul

VIDEO Care este cel mai bun exercitiu pentru a scapa de celulita

Pentru a stabili cel mai bun exercitiu pentru a scapa de celulita trebuie identificati factorii care au dus la aparitia ei. In principiu, nu exista un singur exercitiu potrivit oricui care vrea se scape de.

Cel mai murdar hotel din Statele Unite ar putea fi vandut cu 180 de milioane de dolari

Cel mai murdar hotel din Statele Unite, Hotel Carter din New York, va fi vandut probabil pentru aproximativ 180 de milioane de dolari la finalul unei licitatii care se apropie de faza finala, a declarat un.

Ineditul concurs de Miss intre prezidentiabili: Oglinda oglinjoara, cine e cel mai anti-rus din tara?

Evenimentele din Ucraina, renasterea interesului SUA pentru regiune, transformarea lui Putin in cel mai detestat personaj al momentului au dus la aparitia temei Rusia in campania electorala a anului. Mircea Geoana, in asteptarea unei noi desemnari drept candidat al PSD la prezidentiale, si-a descoperit noi valente anti-rusesti si a uitat de vizita neoficiala la Moscova in 2009 si de indemnul la creativitate in deblocarea dialogului politic cu Rusia. Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al Guvernului il acuza de anti-americanism pe inca-ne-desemnatul candidat al dreptei, Klaus Iohanis, din cauza reticentei acestuia fata de exploatarea gazelor de sist. Palada omite sa spuna ca seful sau direct a devenit premier in urma unei motiuni de cenzura care avea ca tema si gazele de sist.

Cel mai greu dosar de coruptie din Prahova. Presedintele CJ, Mircea Cosma, in ancheta pentru luare de mita si abuz in serviciu

La inceputul anului 2014, in Prahova, s-a declansat cel mai rasunator scandal de coruptie de dupa Revolutie. Presedintele Consiliului Judetean, Mircea Cosma, a fost retinut, ulterior pus sub control judiciar si trimis in judecata pentru infractiuni de coruptie.

Cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, Ilie Vonica, a murit dupa ce s-a aruncat de pe casa. El era implicat in dosarul retetelor false

Ilie Vonica, patronul clinicii Polisano, cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, a murit dupa ce s-a aruncat de la unul din etajele superioare ale casei sale din Sibiu, transmite Digi 24. Vonica era implicat in dosarul deconturilor ilegale de medicamente. Voica este proprietarul grupului Polisano, din care face parte si lantul de farmacii Reteta, la care luna trecuta au avut loc perchezitii in dosarul retelor false, in care au fost arestate ulterior noua persoane suspectate de evaziune fiscala, spalare de bani, inselaciune, fals intelectual si uz de fals, infractiuni prin care au creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de lei.

Orban: Klaus Iohannis, cel mai potrivit candidat PNL pentru prezidentiale

Deputatul PNL Ludovic Orban considera ca cel mai potrivit candidat al partidului sau la prezidentiale este Klaus Iohannis si apreciaza, totodata, ca PDL nu are un candidat mai puternic decat acesta, transmite Mediafax.

Euro, in cel mai puternic declin din ultimele patru luni

Moneda unica europeana a inregistrat, in mai, pe pietele externe, cel mai puternic declin lunar din ianuarie, raportat la dolar, pe fondul speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va lua noi masuri de stimulare economica. Potrivit asteptarilor, BCE va anunta, dupa reuniunea de politica monetara programata pentru 5 iunie, un pachet de masuri menite sa combata deflatia si sa sustina cresterea economica.

Fetita aceasta inocenta a devenit vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania!

Daca in copilarie era o fetita inocenta cu plete balaie, acum Sophia s-a transformat in vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania si uimeste de fiecare data prin tinutele nonconformiste pe care le afiseaza atat pe scena, cat si la evenimente mondene sau in videoclipurile sale.

Angajatii din Europa, ingrijorati cel mai mult de salariu si pastrarea locului de munca

Angajatii europeni sunt ingrijorati cel mai mult de pachetul salarial si pastrarea locului de munca, iar salariatii din tarile care au depasit criza economica, ca Marea Britanie, Germania si Suedia, sunt ingrijorati, printre altele, de timpul prea.

China a depasit Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China, care si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, informeaza Financial Times. China a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )