Libnet.ro
UNICEF

12:00

Votul in Senat pentru cererea DNA de arestare preventiva a lui Sova, joi de la 10.00

Hotnews Hotnews,
 Votul in Senat pentru cererea DNA de arestare preventiva a lui Sova, joi de la 10.00

Dezbaterea si votul senatorilor privind cererea DNA de arestare preventiva a senatorului PSD Dan Sova se dezbate si se voteaza joi, incepand cu ora 10. Pentru ca sedinta de plen sa aiba loc, este nevoie de participarea a cel putin 84 din totalul de 165 de senatori. continuă pe Hotnews

Ioan Oltean, la mana colegilor deputati. Comisia juridica discuta astazi cererea DNA de arestare preventiva

Comisia juridica a Camerei Deputatilor se va reuni astazi, la ora 12. 00, pentru a analiza cererile cu privire la arestarea preventiva a deputatilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu. Pana in prezent, atat liberalii, cat si social-democratii au anuntat in momentul in care se va ajunge in plen pentru votul final referitor la ridicarea imunitatii, vor vota pentru.

Tariceanu: Senatorii ALDE vor vota impotriva cererii DNA de arestare preventiva a lui Sova/ Despre arestarea preventiva a Crinutei Dumitrean: Este un act inuman

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a declarat ca le-a recomandat senatorilor din partidul pe care il conduce sa voteze impotriva cererii DNA de incuviintare a arestarii preventive a senatorului PSD Dan Sova, afirmand ca ALDE este consecvent in pozitia sa si ca in Romania masura arestului a devenit o regula si nu o exceptie.

Liviu Dragnea spune ca PSD va vota pentru cererile DNA in cazurile Sova si Oltean: O sa insist sa scoatem imunitatea parlamentara. Mie personal nu mi-e bine, imi face rau fizic sa decid eu, care nu sunt judecator

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, la ProTV, ca social-democratii vor vota in favoarea solicitarilor DNA de arestare preventiva a lui Dan Sova, Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, adaugand ca doreste eliminarea din Constitutie a imunitatii, fiindca astfel de cazuri ii fac rau fizic, scrie Mediafax.

Dragnea spune ca PSD va vota pentru cererile DNA in cazurile Sova si Oltean

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica, la ProTV, ca social-democratii vor vota in favoarea solicitarilor DNA de arestare preventiva a lui Dan Sova, Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, adaugand ca doreste eliminarea din Constitutie a imunitatii, fiindca astfel de cazuri ii fac rau fizic, transmite Mediafax.

Dragnea spune ca PSD va vota pentru cererile DNA in cazurile Sova si Oltean: imi face rau fizic

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, la ProTV, ca social-democratii vor vota in favoarea solicitarilor DNA de arestare preventiva a lui Dan Sova, Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, adaugand ca doreste eliminarea din Constitutie a imunitatii, fiindca astfel de cazuri ii fac rau fizic.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )