Libnet.ro
UNICEF

18:00

UE vrea sa aplice sanctiuni in valoare 12 miliarde dolari companiilor americane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE vrea sa aplice sanctiuni in valoare 12 miliarde dolari companiilor americane

UE a cerut astazi acordul Organizatiei Mondiale a Comertului OMC) pentru a aplica sanctiuni comerciale in valoare 12 miliarde dolari pe an companiilor americane, acuzand SUA ca nu a oprit, conform unei decizii a OMC de anul trecut, subventiile catre producatorul de avioane Boeing, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

UE vrea sa penalizeze cu 12 mld dolari pe an companiile din SUA. Care este motivul

UE a cerut joi acordul Organizatiei Mondiale a Comertului OMC) pentru a aplica sanctiuni comerciale in valoare 12 miliarde dolari pe an companiilor americane, informeaza AFP. Uniunea acuza SUA ca nu a oprit,.

BASF cumpara Becker Underwood pe 1,02 miliarde dolari

Grupul german de chimicale BASF SE, cel mai mare din lume, a decis sa preia compania americana Becker Underwood Inc. , cu activitati in domeniul protectiei culturilor, platind in schimb 785 de milioane de euro 1,02 miliarde dolari).

Total vinde active de pana la 20 miliarde dolari

Compania franceza Total SA, al treilea mare producator de titei din Europa, planuieste sa vanda active de pana la 20 de miliarde dolari, urmarind astfel sa obtina lichiditati pentru proiectele de petrol si gaze.

Cum a fentat Microsoft bugetul SUA cu cel putin 6,5 miliarde dolari

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2112 seconds )