Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vreau un program national de 500 milioane euro pentru finantarea start-up-urilor IT and C

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vreau un program national de 500 milioane euro pentru finantarea start-up-urilor IT and C

Start-up-urile din domeniul IT and C ar putea fi finantate printr-un program national in valoare de 500 de milioane de euro, potrivit unui proiect al deputatului Varujan Pambuccian. continuă pe Ziarul Bursa

BIRD va oferi Guvernului un imprumut de 200 milioane euro pentru modernizarea invatamantului secundar

Guvernul a avizat contractarea de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD) a unui imprumut in valoare de 200 milioane euro. imprumutul are ca scop sustinerea implementarii proiectului.

BCE a pregatit 1.100 MLD. euro pentru Zona Euro. Cine detine pana acum datoria tarilor membre?

Banca Centrala Europeana BCE) a luat joi o decizie istorica pentru Zona Euro: inceperea unui program de achizitii de titluri de stat prin intermediul caruia va injecta 1. 100 miliarde euro 60 mld. euro pe luna) in sistemul financiar comunitar.

Guvernul imprumuta 200 milioane euro de la BIRD pentru invatamantul secundar

Purtatorul de cuvant al Executivului, Corneliu Calota, a anuntat, miercuri, ca Guvernul a avizat contractarea de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD) a unui imprumut in valoare de 200 milioane euro, pentru sustinerea implementarii proiectului privind invatamantul secundar, informeaza Mediafax.

Guvernul imprumuta 200 milioane euro de la BIRD pentru modernizarea invatamantului secundar

Guvernul a avizat contractarea de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD) a unui imprumut in valoare de 200 milioane euro, pentru sustinerea implementarii proiectului privind invatamantul secundar, a anuntat purtatorul de.

Bancpost are de recuperat circa 27 milioane de euro

Bancpost are de recuperat peste 102 milioane de lei circa 27 milioane de euro), 30% din creantele totale, din proiectul imobiliar Pipera City, pe care omul de afaceri Marius Ivan planuia sa il dezvolte, alaturi de un partener irlandez, in zona Pipera-Tunari si care a intrat in insolventa in 2012.

BIRD ne va imprumuta cu 200 milioane de euro pentru sistemul de invatamant

Guvernul a aprobat contractarea de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD) a unui imprumut de 200 de milioane de euro in vederea finantarii implementarii Proiectului privind invatamantul secundar, arata un comunicat remis redactiei.

Veniturile Vienna Insurance Group in Romania au scazut cu 4,9% pana la 355,5 milioane euro in 2014

Grupul Vienna Insurance Group VIG), care pe piata locala detine Omniasig, Asirom si BCR Asigurari de Viata, a anuntat marti realizarea unor venituri din prime brute subscrise in valoare de 355,5 milioane euro in 2014, in scadere cu 4,9% fata de anul anterior. Reprezentantii VIG spun ca in pofida conditiilor de piata in continuare dificile din Romania, masurile implementate pe aceasta piata au inceput sa dea rezultate si pentru prima oara in ultimii ani, operatiunile de pe segmentul daune/accidente au inregistrat un avans usor, de 0,3% exprimat in moneda locala.

Rusia: Google a fost amendat cu 1.350 euro pentru ca a afisat reclama pentru clinici care efectueaza avorturi

Arbitrul rus al concurentei a anuntat luni o amenda de 100. 000 de ruble 1. 350 euro) pentru gigantul american Google pentru faptul ca a afisat pe motorul sau de cautare reclame pentru clinici care efectueaza avorturi, potrivit AFP.

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei: In 2014 am aplicat amenzi de peste 41 milioane de euro, valoare mai mult decat dubla comparativ cu 2013, majoritatea pentru carteluri

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de peste 41 milioane euro, o valoare mai mult decat dubla fata de 2013, majoritatea fiind indreptate catre carteluri - sanctiunea impotriva agentiilor media, a companiilor de taxi si impotriva companiilor de pe piata forajelor trucare de licitatii la Romgaz), a declarat marti Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Lichiditate de peste 4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 18. 493,18 lei 4. 404,51 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )