Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vrei o memorie buna? 6 sfaturi ca sa retii mai multe

Antena3 Antena3,
Vrei o memorie buna? 6 sfaturi ca sa retii mai multe

Daca te plangi adesea ca nu ai o memorie buna, ca iti scapa din minte anumite lucruri, ca nu reusesti sa retii unele nume, nu da vina neaparat pe inaintarea in varsta. Exita foarte multe alte motive posibile pe. continuă pe Antena3

Sarbu:Tot mai multe masini care nu ne reprezinta, conduse de copii teribili, au ecusoane de la Senat

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, cere lamuriri despre modul in care sunt eliberate ecusoanele de acces si parcare de la Senat. Social democratul se plange de faptul ca vede tot mai multe masini conduse de.

Sarbu: Vad tot mai multe masini care nu ne reprezinta - jeep-uri, Mercedes-uri - conduse de copii teribili, cu ecusoane de la Senat pe parbriz

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a reclamat conducerii Camerei superioare a Parlamentului ca tot mai multe masini, jeep-uri, Mercedes-uri, conduse de copii teribili, au pe parbriz ecusoane de la Senat, lucru care, in opinia sa, nu face bine ca imagine, transmite Mediafax.

Mohammad Murad: Politicienii au mai multe taxe decat solutii, iar atunci cand gasesc o solutie este tot o taxa

Politicienii au mai multe idei de taxe decat solutii pentru rezolvarea problemelor economice, iar cand vin cu o solutie aceasta ascunde o noua taxa, a declarat Mohammad Murad,presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc si unul dintre cei.

Scandal intr-un bloc de locuinte sociale: Oamenii evacuati au ocupat mai multe apartamente

Un scandal a izbucnit, miercuri, intr-un bloc de locuinte sociale dinCapitala unde, mai multe persoane care au fost evacuate dintr-o casa nationalizata, au ocupat cateva apartamente, relateazaB1.

Politistii au efectuat controale la mai multe mori si silozuri din Ialomita

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au efectuat controale la mai multe mori si silozuri din judetul Ialomita, dar si din Bucuresti, in scopul verificarii modului in care se comercializeaza produsele de panificatie.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare de ceata densa pentru mai multe judete.

Ponta: Basescu a vorbit cu Papici de mai multe ori. Minte de ingheata apele!.

Premierul Victor Ponta a declarat, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu l-a chemat de multe ori la biroul sau pe procurorul Lucian Papici si ca seful statului discuta si cu alti procurori. Cred ca pe Papici l-a sunat pe videotelefon, ca zicea ca l-a sunat la telefon, dar i s-a parut ca are o fata buna. E de desene animate asta ca nu l-a vazut pe Papici, minte de ingheata apele, l-a vazut de zeci de ori. Asta denota anumite scapari de memorie sau chiar de ratiune. Evident ca l-a vazut .

Ponta: Basescu l-a chemat de mai multe ori la biroul sau pe Papici

Premierul Victor Ponta sustine ca presedintele Traian Basescu l-a chemat de multe ori la biroul sau pe procurorul Lucian Papici si ca seful statului i-a chemat si discutat si cu alti procurori.

Mai multe rachete au fost lansate din Siria catre o localitate siita din Liban in ziua de Ashura

Un numar de opt rachete au fost lansate, joi, din Siria, spre o zona apropiata de o localitate siita din estul Libanului, in ziua de Ashura, cea mai importanta comemorare religioasa pentru comunitatea.

O scoala din Vrancea sta sa cada peste elevi. Imobilul a trecut prin cele doua razboaie mondiale si mai multe cutremure

Vietile a 250 de elevi dintr-o comuna vranceana sunt zilnic puse in pericol. Elevii invata intr-o cladire veche de mai bine de un secol care risca sa se prabuseasca la primul cutremur. Cladirea a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )