Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vremea rea a facut victime pe soselele Galatiului. Mai multe persoane au fost ranite in urma unor accidente rutiere

Adevărul Adevărul,
Vremea rea a facut victime pe soselele Galatiului. Mai multe persoane au fost ranite in urma unor accidente rutiere

Un galatean in varsta de 39 ani, in timp ce conducea un autoturism pe strada George Cosbuc din municipiul Galati, nu a pastrat distanta corespunzatoare in mers si a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar in fata sa, condus de o femeie in varsta de 30 ani. continuă pe Adevărul

Vremea rea face victime in Italia. Doua persoane au murit si o alta este data disparuta

Doua persoane si-au pierdut viata, iar o a treia este data disparuta in nordul Italiei, in urma unor alunecari de teren violente. Alunecarea de teren ce a avut loc ieri a lovit o casa in care se aflau un.

NATO a interceptat anul acesta de trei ori mai multe zboruri militare ruse decat in 2013

NATO a interceptat anul acesta peste 100 de zboruri militare ruse, adica de trei ori mai multe decat in 2013, anunta secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, citat de AFP. Secretarul general NATO a inceput joi un.

Hegedus Csilla, clujeanca din fruntea Ministerului Culturii, obtine venituri din mai multe comitete si comitii

Hegedus Csillaeste, de ieri, noul ministru al Culturii, la propunerea UDMR. Clujeanca a fost secretar de stat in cadrul Ministerului Culturii si a obtinut venituri din mai multe activitati: coproprietar al SC Pro Utilitas S. L, director executiv al Fundatiei Transilvania Trust, secretar general adjunct al UDMR Bucuresti, expert al AFCN si expert al Comisiei Europene.

Yahoo Messenger si Yahoo Mail, indisponibile mai multe ore pentru utilizatorii din Romania

Utilizatorii Yahoo Mail si Yahoo Messenger din Romania intampina probleme de logare in ultimele doua zile. Serviciul a fost picat timp de mai multe ore in cursul diminetii de joi, iar mai multi utilizatori s-au.

ANSVSA face controale la fermele de pasari, dupa ce au fost confirmate mai multe focare de gripa aviara in Europa

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) face controale la fermele de pasari, dupa ce a fost informata de Comisia Europeana ca au fost confirmate mai multe focare de.

Nicolescu: Unele companii energetice au mult cash si ar trebui sa faca mai multe investitii

Unele companii energetice precum Electrica si Nuclearelectrica dispun de foarte mult cash si ar trebui sa faca mai multe investitii, a declarat, in urma cu putin timp, Razvan Nicolescu, ministru delegat pentru Energie.

16.300 de locuri de munca, disponibile miercuri. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

300 de locuri de munca sunt disponibile,miercuri, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad.

Bogdan Mazuru, ambasadorul Romaniei la Paris, anunta ca a cerut mai multe sectii de votare, dar nu s-a tinut cont de recomandarile sale

Ambasadorul Romaniei la Paris, Bogdan Mazuru, a anuntat si el ca a cerut mai multe sectii de votare, atat la primul tur al alegerilor prezidentiale, cat si la cel de-al doilea, insa nu s-a tinut cont de propunerile sale, fara sa i se dea explicatii. Mai multi ambasadori din tari in care numarul romanilor este mare au anuntat, in ultimele zile, ca au cerut cresterea numarului de sectii de votare pentru romanii din diaspora, insa propunerile lor au fost ingorate de MAE.

Klaus Iohannis despre viitorul presedinte PNL: Mai multe colege si colegi sunt calificati

Mai multe colege si colegi sunt calificati pentru a fi copresedinti PNL, a spus marti Klaus Iohannis intr-o conferinta de presa cand a fost intrebat pe cine sustine in locul sau la sefia PNL.

Printre cele mai multe facilitati si subventii pentru companii se regasesc in domeniul productiei

In domeniul productiei sunt oferite printre cele mai multe facilitati fiscale si subventii pentru companiile de pe plan local, insa si IT-ul, agricultura, industria energetica si cea de servicii prezinta avantaje semnificative din acest punct de vedere, potrivit Accace, companie de externalizare si consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )