Libnet.ro
UNICEF

08:00

Hegedus Csilla, clujeanca din fruntea Ministerului Culturii, obtine venituri din mai multe comitete si comitii

Adevărul Adevărul,
Hegedus Csilla, clujeanca din fruntea Ministerului Culturii, obtine venituri din mai multe comitete si comitii

Hegedus Csillaeste, de ieri, noul ministru al Culturii, la propunerea UDMR. Clujeanca a fost secretar de stat in cadrul Ministerului Culturii si a obtinut venituri din mai multe activitati: coproprietar al SC Pro Utilitas S. L, director executiv al Fundatiei Transilvania Trust, secretar general adjunct al UDMR Bucuresti, expert al AFCN si expert al Comisiei Europene. continuă pe Adevărul

Hegedus Csilla, propusa la Ministerul Culturii

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, este propunerea UDMR pentru conducerea ministerului, a anuntat, marti, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Hegedus Csilla, propunere UDMR pentru functia de ministru al Culturii

Hegedus Csilla, secretar de stat in Ministerul Culturii, este propunerea UDMR pentru conducerea ministerului, a anuntat, marti, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor: Propunerea UDMR pentru Ministerul Culturii este Hegedus Csilla

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat marti seara ca o propune pe Hegedus Csilla pentru a prelua functia de ministru al Culturii. Este un om foarte bine pregatit si care cunoaste sistemul, nu numai.

Cultura banilor publici, atuul viitorului ministru al Culturii, Hegedus Csilla

Viitorul ministru al Culturii, Hegedus Csilla, a fost acuzata de jurnalistii de la Sursa Zilei ca s-a folosit de functia pe care o detinea, cea de consilier personal al lui Hunor Kelemen, in interes personal.

Traian Basescu a semnat numirile lui Mihnea Motoc si Hegedus Csilla la Externe si Cultura

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti seara, decretele privind numirea lui Mihnea Motoc in functia de ministru de Externe si a lui Hegedus Csilla ca ministru al Culturii. Ceremonia de depunere a.

Traian Basescu, despre numirea noilor ministri: Mihnea Motoc trebuie intai retras din Ambasada. Pentru Hegedus Csilla, responsabilitatea apartine Guvernului

Presedintele Traian Basescu a afirmat miercuri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, ca va face simultan numirea celor doi ministri Mihnea Motoc si Hegedus Csilla, la Ministerul de Externe,.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretele de numire a ministrilor Motoc si Hegedus Csilla

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti seara, decretele de numire a ministrilor Mihea Motoc si Hegedus Csilla, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Domnul presedinte Traian Basescu.

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, propusa de UDMR pentru functia de ministru

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, este propunerea UDMR pentru conducerea ministerului, a anuntat, marti, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, informeaza Mediafax. Liderul.

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, propusa de UDMR pentru functia de ministru

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, este propunerea UDMR pentru conducerea ministerului, a anuntat presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )