Libnet.ro
UNICEF

13:00

Wall Street: S P 500 a stabilit un nou record dupa iesirea Fed

Hotnews Hotnews,
 Wall Street: S P 500 a stabilit un nou record dupa iesirea Fed

Bursa de la New York a cunoscut o sesiuze ezitanta miercuri, S P 500 ajungand la un nou record dupa ce FED a dat asigurari ca mentine cursul de politica monetara din SUA, in ciuda previziunilor de crestere ale unor analisti. In urma unei intalniri de doua zile, Federal Reserve Fed) a decis sa reduca si mai mult sprijinul acordat economiei. De asemenea, FED a avertizat ca o crestere a economiei SUA in 2014 ar fi mai slaba decat se astepta in piata, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Nou record de piraterie online stabilit de ultimul episod din Game of Thrones. Acest titlu e mai bun decat un premiu Emmy

Ultimul episod din cel de-al patrulea sezon al serialului Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, care a fost difuzat duminica seara in SUA, a stabilit un nou record de piraterie online, informeaza variety. com.

Palida consolare pentru Casillas. Stabileste un nou record

Titularizat de Vicente Del Bosque cu Chile dupa gafele comise in partida cu Olanda, portarul Iker Casillas a stabilit un nou record pentru fotbalul iberic.

Cele mai impresionante reveniri din lumea apartamentelor: 5 proiecte rezidentiale cu cresteri neasteptate de vanzari

2013 a fost anul revenirilor surprinzatoare pe piata apartamentelor din Capitala, mai multe proiecte rezidentiale care erau intr-un con de umbra reusind sa prinda un nou suflu din perspectiva contractelor de vanzare sau inchiriere. RO va.

WALL-STREET.RO intreaba, CEO-ul Bursei raspunde: 7 intrebari despre bani, investitii si educatie financiara

Romania si Rusia sunt printre tarile europene care au cea mai slaba educatie financiara, arata un sondaj recent al EFAMA in cadrul caruia doar 4% dintre romanii chestionati au putut sa raspunda corect la trei intrebari simple despre administrarea.

Evolutie pe piata smartphone-urilor: Fire Power, lansat de Amazon, afiseaza imagini 3D

Retailerul american Amazon a prezentat smartphone-ul Fire Phone, cu ecran care face imaginile sa para 3D si software care recunoaste, utilizand camerele dispozitivului, atat produse comerciale, cat si arta, potrivit cotidianului Wall Street Journal.

Doua startup-uri regionale care ar putea rezolva probleme reale: antifurt ingenios si 'pastila' ce masoara miscarile

Doua start-up-uri regionale au fost votate de presa din regiune, inclusiv Wall-Street. ro dar si de un editor al TechCrunch in Europa Centrala si de Est ca avand potential ridicat. Este vorba de un antifurt de biciclete ce transmite date catre.

ING Bank: Iesirea lui Cristi Popa din conducerea BNR, o pierdere puternica pentru banca centrala

Experienta si nivelul calitatilor profesionale ale lui Cristi Popa, fostul viceguvernator al BNR care nu a mai primit sustinerea Parlamentului pentru un nou mandat, sugereaza ca modificarea este o pierdere puternica pentru conducerea bancii, arata.

Putin loveste din nou: Rusia reia mobilizarea militara la granita cu Ucraina

Rusia a suplimentat din nou efectivele militare la frontiera cu Ucraina , dupa ce incepuse retragerea acestora in urma cu cateva saptamani, anunta Alianta Nord-Atlantica, intr-un comunicat citat de Washington Post.

Pfizer Romania are un nou CEO

Reprezentanta din Romania a companiei farmaceutice americane Pfizer are un nou CEO, si anume R. Nolan Townsend care l-a inlocuit pe Gregory S. Reeder, acesta din urma fiind numit marketing head Europe Vaccines in cadrul Pfizer.

Preturile locuintelor nou-construite, in cadere libera: preturile au scazut cu 50% in sase ani

Preturile locuintelor nou-construite din marile orase din Romania au scazut la jumatate fata de valoarea atinsa in perioada de apogeu a pietei imobiliare, in 2008. Pe primul loc in clasamentul scaderii preturilor se situeaza Bucurestiul, iar la polul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2878 seconds )