Libnet.ro
UNICEF

21:00

Wall Street a deschis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a deschis in scadere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Wall Street a inchis in crestere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Wall Street inchide in crestere in ciuda indicatorilor micsti

Bursa din New York a terminat sesiunea de vineri in crestere in ciuda indicatorilor micsti din SUA: Dow Jones a crescut cu 0,79%, iar indicele Nasdaq s-a apreciat cu 0,08%, incheind astfel la cel mai inalt nivel din ultimii 14 ani.

Maria Lucia Hohan, cel mai de succes designer roman: Sunt un copil al online-ului. O mare parte din vanzari sunt pe site

O mare parte din vanzarile MLH Creation Factory, compania condusa de Maria Lucia Hohan, cel mai de succes designer roman in strainatate, sunt online, a declarat antreprenoarea pentru Wall-Street. ro.

Dan Vidrascu, CEO Elefant.ro: Detinem 80% din piata de carte digitala

Elefant. ro, cea mai mare librarie online de pe piata locala, detine 80% din segmentul de carte in format digital eBook), prin cele peste 3000 de titluri pe care le are in portofoliu, a declarat pentru WALL-STREET. ro, Dan Vidrascu, directorul general.

Mircea Basescu iese din afacerea cu carne de pui: Nu au mai mers exporturile. Am decis sa punem punct

Insolventa companiei Fattoria Terrantica, ale carei datorii se ridicau in 2012 la 10,8 mil. lei, a fost cauzata de scaderea vanzarilor de carne de pui la export, a explicat pentru WALL-STREET. RO Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu.

Airbus cumpara o banca din Germania, pentru a avea acces mai usor la credite

Airbus a anuntat, vineri, ca va cumpara o banca de mici dimensiuni din Germania, parte a unui proiect de a controla propria institutie de credit, care sa ajute producatorul european de avioane sa-si asigure accesul la imprumuturi, potrivit Wall Street.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul patru din 2013

Tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul patru din 2013, atat comparativ cu precedentele trei luni, cat si cu perioada octombrie-decembrie 2012, potrivit estimarilor preliminare ale Oficiului european pentru Statistica Eurostat).

Inaki Berroeta, CEO Vodafone: Cand am ajuns aici, am zis ca avansul va fi dat de consumul de date. Acum spun acelasi lucru

Cresterea pietei de telecomunicatii a venit in ultimii ani din consumul de servicii de date si la fel se va intampla si pe viitor, a declarat pentru WALL-STREET. RO, Inaki Berroeta, actualul presedinte si CEO al Vodafone Romania, al doilea operator in.

Vacanta de manager in Barcelona: Nu ratati o portie de paella si o plimbare pe plaja Barceloneta

Felix Toma, director general al companiei de resurse umane Gi Group Romania , povesteste cititorilor Wall-Street. ro despre destinatia sa preferata de vacanta, orasul Barcelona din Spania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )