Libnet.ro
UNICEF

09:00

Wall Street a deschis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, din Statele Unite ale Americii, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Wall Street inchide in crestere si atinge noi recorduri

Wall Street a inchis sesiunea de vineri in crestere si atinge astfel noi recorduri, implusul fiind generat de rezultatele bune ale marilor corporatii: Dow Jones a crescut cu 0,12%, iar Nasdaq s-a apreciat cu 0,71% dupa ce joi doborase un record vechi de 15 ani.

Cum stam la capitolul circulatie turistica? Raspunde Sorin Ionescu (Fivestar Hospitality) in emisiunea de business WALL-STREET 360

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de astazi este Sorin Alexandru Ionescu, fondator al companiei de consultanta Fivestar Hospitality in saptamana dedicata industriei ospitalitatii.

Microsoft, venituri in crestere insa profit in scadere. Cloud-ul sustine business-ul

Microsoft a generat venituri in crestere cu 6% pana la 21,7 miliarde de dolari in trimestrul trei fiscal, peste estimarile analistilor de pe Wall Street, vanzarile de hardware si servicii cloud acoperind scaderile din business-ul Windows, scrie presa.

Romanii care schimba domeniul auto: Piata de lichid de parbriz este de 30 de milioane de euro

Piata de lichid de parbriz este in jurul a 30 de milioane de euro in prezent si ar putea creste in urmatorii doi ani cu aproximativ 20%, a declarat Costin Alexandru, fondator al CCT Inovation, in cadrul emisiunii WALL-STREET.

Gabriel Sincu (EY): Premiile de la loteria fiscala ii vor descuraja pe jucatori pe viitor

Premiile de la loteria fiscala ii vor descuraja pe jucatori pe viitor, a declarat Gabriel Sincu, director executiv in cadrul companiei de consultanta EY Romania, la emisiunea Wall-Street 360 , in saptamana dedicata industriei ospitalitatii.

Antreprenorii romani sunt tot mai interesati de hoteluri. Ei vor un IRR de 15%

Oamenii de afaceri interesati sa investeasca in hoteluri sunt in ultimii ani in special romani, a declarat Sorin Ionescu, fondator al Fivestar Hospitality, companie de consultanta specializata in industria hoteliera, in cadrul emisiunii Wall-Street.

Ce crestere vizeaza Coldwell Banker dupa tranzactia cu Mohammad Murad

Coldwell Banker Affiliates of Romania estimeaza pentru acest an un avans de 15-20% al cifrei de afaceri, principalul motor de crestere urmand sa fie vanzarile de locuinte, care s-ar putea dubla fata de anul trecut, potrivit sefului companiei, Valentin.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,29 seconds )