Libnet.ro
UNICEF

15:00

Wall Street inchide in crestere gratie pietei de fuziuni si achizitii

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in crestere gratie pietei de fuziuni si achizitii

Bursa de la New York a incheiat in crestere usoara prima sesiune a saptamanii, o sesiune marcata de prudenta impusa de situatia din Irak, dar ridicata de datele recente din domeniul fuziunilor si achizitiilor, unul dintre motoarele pietei in ultimele luni. continuă pe Hotnews

Wall Street inchide in crestere

Bursa de la New York a incheiat in crestere usoara prima sesiune a saptamanii, o sesiune marcata de prudenta impusa de situatia din Irak, dar ridicata de datele recente din domeniul fuziunilor si achizitiilor, unul dintre motoarele pietei in ultimele luni.

Wall Street revine pe crestere, ajutat de Intel, intr-o piata care supravegheaza criza din Irak

Wall Street a inchis sesiune pe creste vineri, ajutata de performanta puternica a stocurilor de tehnologie, intr-o piata febrila pe fondul crizei irakiene: Dow Jones a castigat 0,25%, iar Nasdaq 0,30%, relateaza AFP.

WALL-STREET.RO intreaba, CEO-ul Bursei raspunde: 7 intrebari despre bani, investitii si educatie financiara

Romania si Rusia sunt printre tarile europene care au cea mai slaba educatie financiara, arata un sondaj recent al EFAMA in cadrul caruia doar 4% dintre romanii chestionati au putut sa raspunda corect la trei intrebari simple despre administrarea.

Cele mai impresionante reveniri din lumea apartamentelor: 5 proiecte rezidentiale cu cresteri neasteptate de vanzari

2013 a fost anul revenirilor surprinzatoare pe piata apartamentelor din Capitala, mai multe proiecte rezidentiale care erau intr-un con de umbra reusind sa prinda un nou suflu din perspectiva contractelor de vanzare sau inchiriere. RO va.

Doua startup-uri regionale care ar putea rezolva probleme reale: antifurt ingenios si 'pastila' ce masoara miscarile

Doua start-up-uri regionale au fost votate de presa din regiune, inclusiv Wall-Street. ro dar si de un editor al TechCrunch in Europa Centrala si de Est ca avand potential ridicat. Este vorba de un antifurt de biciclete ce transmite date catre.

Arcelor Mittal mizeaza pe avansul pietei auto din China cu 60% in urmatorii 8 ani

Productia de automobile din China, tara care este cea mai mare piata de profil din lume, ar putea crestere cu circa 60% in urmatorii opt ani, stimuland cererea de otel, potrivit estimarilor ArcelorMittal, cel mai mare grup siderurgic la nivel global,.

Publicitatea pe TV din SUA, in crestere. Digitalul depaseste insa televiziunea

Publicitatea pe TV din SUA va inregistra o crestere de 8,3 %, potrivit unui raport emis de Magna Global. Acest lucru se intampla dupa ce anul trecut veniturile au scazut cu 0,6%. In ciuda revenirii pe crestere, publicitatea pe televiziunile nationale.

Romania: a treia crestere din UE a costurilor cu forta de munca

Romania a inregistrat in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, o crestere de peste 5,3% a costurilor orare cu forta de munca, a treia mare crestere din UE. Cresterea este peste media de 1,4% din UE, insa mai lenta decat in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )