Libnet.ro
UNICEF

12:30

Wall Street inchide mixt

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide mixt

Bursa de la New York a incheiat nedecis prima sesiune a saptamanii, investitorii preferand prudenta inainte de reuniunea Fed si de referendumul pentru independenta Scotiei: Dow Jones a castigat 0,26%, in timp ce Nasdaq, deranjat de listarea iminenta a Alibaba, a pierdut 1,07%. continuă pe Hotnews

Incepe WALL-STREET 360: prima saptamana de emisiuni este dedicata antreprenoriatului

Wall-Street. ro va lansa pe 15 septembrie proiectul TV Wall-Street 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, timp de 45 de minute, invitatii WALL-STREET 360 vor aborda din diverse unghiuri subiecte fierbinti din.

Avem cultura antreprenoriala in Romania? Dragos Anastasiu, seful Eurolines, si Mihai Pop, EY, invitatii WALL-STREET 360 de astazi

Invitatii emisiunii WALL-STREET 360, care incepe astazi la ora 12, sunt antreprenorul Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines, si Mihai Pop, manager EY Romania.

Povestile din spatele celor mai scumpe vile istorice din Capitala

Cea mai scumpa cladire istorica din Capitala este scoasa la vanzare pentru peste 7 mil. euro, insa pe piata sunt zeci de proprietati de milioane de euro. Wall-Street. ro a selectat cateva dintre cele mai scumpe vile istorice aflate la vanzare pentru a va.

Wall Street a inchis in scadere din cauza incertitudinii de pe piata

Wall Street a inchis sesiunea de vineri in scadere, investitorii fiind ingrijorati cu privire la intentiile Bancii Federale Americane Fed), iar statisticile, care erau mai degraba incurajatoare, au trecut pe planul al doilea: Dow Jones a pierdut 0,36%, iar Nasdaq 0,53%.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2449 seconds )