Libnet.ro
UNICEF

14:00

Wall Street a inchis in scadere din cauza incertitudinii de pe piata

Hotnews Hotnews,
 Wall Street a inchis in scadere din cauza incertitudinii de pe piata

Wall Street a inchis sesiunea de vineri in scadere, investitorii fiind ingrijorati cu privire la intentiile Bancii Federale Americane Fed), iar statisticile, care erau mai degraba incurajatoare, au trecut pe planul al doilea: Dow Jones a pierdut 0,36%, iar Nasdaq 0,53%. continuă pe Hotnews

Wall-Street 360 ia startul: prima serie de emisiuni, dedicata antreprenoriatului

Wall-Street. ro va lansa pe 15 septembrie proiectul TV Wall-Street 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, timp de 45 de minute, invitatii WALL-STREET 360 vor aborda din diverse unghiuri subiecte fierbinti din.

Profitul Gazprom, declin de 41% in T1, din cauza datoriei neplatite de Ucraina

Gazprom, cel mai mare furnizor de gaze naturale din Europa, a inregistrat un profit cu 41% mai mic in primul trimestru al acestui an comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, din cauza datoriei pe care Ucraina o are de achitat gigantului rus ai a.

Lufthansa anuleaza miercuri 110 zboruri, din cauza unei greve

Compania aeriana germana Lufthansa a anuntat ca anuleaza 110 zboruri prevazute pentru miercuri in Germania si Europa, din cauza unei greve anuntate de piloti la Munchen sud), in contextul unui conflict privind conditiile de pensionare anticipata,.

Wall Street a inchis in scadere

Bursele din Statele Unite au inchis sedinta de tranzactionare precedenta in scadere.

Primele oferte Telekom Romania: cum iau germanii cu asalt piata telecom locala

Operatorul Telekom Romania , fosta Romtelecom/Cosmote, va lansa sambata in mod oficial primele oferte integrate ale companiei. Wall-Street. ro va ofera, inainte de lansarea oficiala a site-ului, cateva imagini cu preturile practicate de germani.

Wall Street, evolutie neconvingatoare

Bursa de la New York a inchis mixt sesiunea de joi, piata, lipsita de convingere, se confrunta cu tensiunilor geopolitice reinnoite si cu intrebari privitoare la evolutia politicii monetare americane: Dow Jones a pierdut 0,12%, in timp ce Nasdaq a castigat 0,12%.

Moscova acuza Washingtonul ca urmareste sa taie legaturile economice dintre Rusia si UE

Ministrul rus de Externe a acuzat Statele Unite ca vor sa taie legaturile economice dintre Moscova si Uniunea Europeana UE), la o zi dupa intrarea in vigoare a noilor sanctiuni impuse de europeni rusilor din cauza presupusei implicari a.

Intarzierea noilor manuale pentru clasele I si a II-a, pusa pe seama celor care au blocat licitatia

Ministerul Educatiei Nationale MEN) arata ca noile manuale pentru clasele I si a II-a intarzie din cauza celor care au blocat procedura. Totodata, cadrele didactice si parintii sunt asigurati ca acestea vor ajunge in scoli imediat ce.

Proiectia de crestere economica in zona euro, revizuita in jos de PwC, din cauza incetinirii motorului economic franco-german

Desi Germania, Franta si Italia nu au reusit sa inregistreze cresteri in al doilea trimestru, economiile de la periferia zonei euro, precum Spania si Portugalia, au inregistrat usoare reveniri economice. Astfel, Spania avand o crestere trimestriala de.

Marian Petre Milut, Prefab: Nu veti atrage companii noi pe Bursa cat timp antreprenorul roman este tratat cu lipsa de respect

Ideea potrivit careia antreprenorii romani nu vor sa isi listeze societatile pe Bursa din cauza ca se tem sa devina transparenti si sa isi deschida companiile catre investitori este falsa, considera Marian Petre Milut, proprietarul Prefab Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )