Libnet.ro
UNICEF

16:00

Wall-Street 360 ia startul: prima serie de emisiuni, dedicata antreprenoriatului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Wall-Street 360 ia startul: prima serie de emisiuni, dedicata antreprenoriatului

Wall-Street. ro va lansa pe 15 septembrie proiectul TV Wall-Street 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, timp de 45 de minute, invitatii WALL-STREET 360 vor aborda din diverse unghiuri subiecte fierbinti din. continuă pe Wall-Street Ro

Biletul de intrare in agricultura: ce afaceri poti cumpara la pretul unei garsoniere

Cu doar 30. 000 de euro iti poti asigura intrarea in agricultura ca proprietar al unei ferme, o afacere catre care migreaza tot mai multi investitori in ultimii ani. ro va propune o selectie a celor mai bune oferte de ferme pe care le puteti.

Retorica de pe Wall Street se schimba si un adevar trist iese la iveala

Analistii si bancherii de pe Wall Street incep sa vorbeasca transant despre o iminenta cadere a preturilor, iar o parte dintre acestia nu se feresc sa dea o dimensiune concreta a prabusirii: minus 20%.

Vanezi o cariera in banci? Pozitiile pe care te poti angaja acum daca vrei sa lucrezi in banking

Domeniul bancar, al doilea domeniu in care angajatii sunt platiti cel mai bine dupa IT, pune la dispozitia romanilor zeci de joburi. Wall-Street. ro iti prezinta ce posturi sunt disponibile acum la BCR, cea mai mare banca din tara, ING si alte.

Tot ce e important pentru managerii soferi: subiectele saptamanii in industria auto

Wall-Street. ro prezinta cele mai importante subiecte din industria auto in saptamana 1-7 septembrie, precum noutati in infrastructura, cifre care misca piata, dar si schimbari pe plan international.

Posta a deschis prima franciza, sistemul va fi extins la jumatate din retea

Posta Romana a deschis in Capitala prima franciza si are ca obiectiv ca, pana la finele anului 2016, jumatate din numarul oficiilor existente la acea vreme sa fie operationale in sistem franciza.

Pretul petrolului Brent, prima scadere din iunie 2013: sub 100 dolari/baril

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a inregistrat luni prima scadere din iunie 2013, la mai putin de 100 dolari pe baril, pe fondul datelor slabe privind economia Chinei si a Japoniei, care au provocat temeri legate de o scadere.

Grecia estimeaza ca va avea crestere economica pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul anului.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )