Libnet.ro
UNICEF

18:30

Posta a deschis prima franciza, sistemul va fi extins la jumatate din retea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Posta a deschis prima franciza, sistemul va fi extins la jumatate din retea

Posta Romana a deschis in Capitala prima franciza si are ca obiectiv ca, pana la finele anului 2016, jumatate din numarul oficiilor existente la acea vreme sa fie operationale in sistem franciza. continuă pe Wall-Street Ro

Posta Romana a deschis prima franciza in Bucuresti: Sistemul va fi extins la jumatate din retea pana in 2016

Posta Romana a deschis inCapitala prima franciza. Institutia are ca obiectiv ca pana la finalul lui 2016, jumtate din numarul oficiilor existente la acea vreme sa fie operationale in sistem franciza.

Posta a deschis prima franciza

Posta Romana a deschis in Capitala prima franciza si are ca obiectiv ca, pana la finele anului 2016, jumatate din numarul oficiilor existente la acea vreme sa fie operationale in sistem franciza.

Business Report: Profiturile fermierilor, taiate de embargoul Rusiei; Cum vrea Misu Negritoiu sa se transforme intr-un Isarescu al asigurarilor si pensiilor; Posta Romana a deschis prima franciza in Bucuresti

Romania, corigenta lumii la sase materii. Infrastructura, regimul de impozitare si relatiile de munca sunt domeniile in care stam cel mai. Cum pot fi acoperite pierderile contabile din punct de vedere fiscal. Fie ca anii crizei si-au spus cuvantul asupra profitabilitatii, fie ca se afla in faza.

Prima franciza a Postei Romane, deschisa in Capitala

Compania Nationala Posta Romana CNPR) si Domino Plaza au deschis prima franciza a operatorului national de servicii postale, in Capitala, urmand a deservi aproximativ 80. 000 de locuitori din Cartierul Tei, in urma unei investitii de circa 40. 000 lei, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Prima franciza Posta Romana a fost deschisa in Bucuresti

Posta Romana a deschis in Capitala prima franciza. Pana la sfarsitul anului 2016, jumatate dintre oficiile existente vor fi operationale in sistem franciza. Prima franciza opereaza in complexul.

Nicolescu: Romania are nevoie de investitii anuale de 4-5 mld. euro in energie. Companiile de stat pot sa vina cu jumatate din suma

Romania are un necesar de investitii in sectorul energetic de 4-5 mld. euro/an in urmatorul deceniu, iar societatile de stat ar putea sa furnizeze jumatate din aceasta suma, spune Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie. In urma acestor.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )