Libnet.ro
UNICEF

20:00

Prima franciza Posta Romana a fost deschisa in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Prima franciza Posta Romana a fost deschisa in Bucuresti

Posta Romana a deschis in Capitala prima franciza. Pana la sfarsitul anului 2016, jumatate dintre oficiile existente vor fi operationale in sistem franciza. Prima franciza opereaza in complexul. continuă pe Antena3

Prima franciza a Postei Romane, deschisa in Capitala

Compania Nationala Posta Romana CNPR) si Domino Plaza au deschis prima franciza a operatorului national de servicii postale, in Capitala, urmand a deservi aproximativ 80. 000 de locuitori din Cartierul Tei, in urma unei investitii de circa 40. 000 lei, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Posta Romana a deschis prima franciza in Bucuresti: Sistemul va fi extins la jumatate din retea pana in 2016

Posta Romana a deschis inCapitala prima franciza. Institutia are ca obiectiv ca pana la finalul lui 2016, jumtate din numarul oficiilor existente la acea vreme sa fie operationale in sistem franciza.

Posta Romana va distribui pana la sfarsitul lui octombrie peste 90% din cardurile de sanatate

Compania Nationala Posta Romana si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) au semnat vineri, la Palatul Victoria, acordul-cadru pentru distribuirea cardurilor de sanatate la nivel national, valoarea contractului fiind de 37,5 milioane lei 8,5 milioane euro), cu o durata de patru ani, dar peste 90% urmeaza sa fie distribuite pana la sfarsitul lunii octombrie.

Banii soferilor nu sunt buni pentru Posta Romana. Iata ce probleme intampini la achizitionarea rovinietei de la un oficiu postal

Banii soferilor nu sunt buni pentru Posta Romana. Cine vrea sa cumpere rovinieta de la un oficiu postal risca sa piarda vremea degeaba. Sistemele pentru achizitionarea rovinietelor, instalate in oficiile.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2825 seconds )