Libnet.ro
UNICEF

15:00

Wall Street a inchis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a inchis in scadere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

TOP: cele mai frumoase insule din lume

Cultura, istorie, plaje intinse cu nisip alb, ape turcoaz si privelisti incantatoare. Asa arata pentru multi sejurul ideal. RO iti prezinta cele mai frumoase insule din 2014, in care poti imbina toate aceste elemente si te poti bucura de.

Bursa din SUA a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Lipsa de entuziasm a pietei determina bursa din New York sa inchida in scadere

Bursa din New York a inchis vineri in scadere dupa o sesiune de tranzactionare fata entuziasm, investitorii lupta sa gaseasca un nou impuls pentru a determina redresarea pietei: Dow Jones a scazut cu 0,19%, iar Nasdaq cu 0.

Neocity, dupa vanzarea mallului City Park Constanta : Cautam terenuri pentru proiecte rezidentiale in Bucuresti

Segmentul rezidential are un potential mare in contextul existentei unui catalizator ca Prima Casa, iar compania Neocity Group cauta in prezent terenuri pentru dezvoltari rezidentiale in Bucuresti, a spus pentru WALL-STREET. RO Nimrod Ben-Ami, CEO al.

Hortensia Nastase, GolinHarris: 2014 a inceput mai bine decat 2013. Decidentii si-au dat seama ca e esential sa comunice

Anul acesta a inceput mai bine pentru 2013 pentru ca tot mai multi manageri si antreprenori si-au dat seama ca este esential sa comunice pentru a-i pastra pe consumatori conectati cu brandul, a declarat pentru Wall-Street. ro, Hortensia Nastase managing.

Seful Vodafone: Preturile pentru telefoanele 4G sunt destul de mari pentru Romania

Preturile pentru telefoanele compatibile 4G, tehnologie care permite accesul la internet de 3-4 ori mai rapid decat in cazul celui 3G, sunt destul de mari pentru Romania, a declarat pentru WALL-STREET. RO, Inaki Berroeta, presedinte si CEO al Vodafone.

HP a inregistrat un profit de 1,7 MLD . de dolari in T3 si venituri de peste 28 MLD. de dolari

Hewlett-Packard HP) a raportat venituri de 28,2 miliarde de dolari pentru ultimele trei luni ale anului trecut, in stagnare, si profit net de 1,7 miliarde dolari, in urcare cu 9%, rezultatele companiei depasind estimarile analistilor de pe Wall Street.

Bursa inchide in crestere, dar rulajele raman sub asteptari

Bursa de la Bucuresti a urmat linia burselor externe si a crescut cu 0,87%, intr-o piata unde cei mai multi investitori au ramas pe pozitii de asteptare, astfel ca majoritatea actiunilor au continuat sa inregistreze rulaje foarte reduse.

Planul B al lui Ponta: ce se intampla daca PNL se retrage din Guvern

Premierul Victor Ponta a facut apel luni la unitatea USL, dar a precizat ca, daca PNL se retrage din guvern, va nominaliza interimari la ministerele conduse acum de liberali si doar dupa expirarea termenului pentru interimat va merge in Parlament cu un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )