Libnet.ro
UNICEF

17:00

Bursa din SUA a deschis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din SUA a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere. continuă pe Ziarul Bursa

Criza Ucraina. Statele Unite, dispuse sa aplice sanctiuni lui Viktor Ianukovici.

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, l-a avertizat, joi, pe presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, ca Statele Unite sunt dispuse sa adopte sanctiuni impotriva persoanelor responsabile de violentele din Kiev. Biden a discutat la telefon cu presedintele ucrainean si a spus clar ca Statele Unite sunt dispuse sa adopte sanctiuni impotriva guvernantilor responsabili de violente, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat de presa. Noi violente au avut loc joi, la Kiev, provocand moartea a cel putin 60 .

Acordul politic din Ucraina, salutat de lideri din SUA, Franta si Marea Britanie

Acordul politic semnat joi de presedintele ucrainean Viktor Ianukovici si liderii opozitiei a fost salutat de Statele Unite, Franta si Marea Britanie. Statele Unite saluta acordul semnat joi intre presedintele.

Statele Unite il ameninta pe presedintele Ucrainean Ianukovici cu sanctiuni

Vicepresedintele american Joe Biden, l-a avertizat, joi, pe presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, ca Statele Unite sunt dispuse sa adopte sanctiuni impotriva persoanelor responsabile de violentele din Kiev,.

Lipsa de entuziasm a pietei determina bursa din New York sa inchida in scadere

Bursa din New York a inchis vineri in scadere dupa o sesiune de tranzactionare fata entuziasm, investitorii lupta sa gaseasca un nou impuls pentru a determina redresarea pietei: Dow Jones a scazut cu 0,19%, iar Nasdaq cu 0.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )