Libnet.ro
UNICEF

05:00

Wall Street revine pe crestere dupa o saptamana slaba

Hotnews Hotnews,
 Wall Street revine pe crestere dupa o saptamana slaba

Wall Street a revenit brusc vineri pe crestere, recuperand dupa mai multe sesiuni de declin sau stagnare in care investitorii au avut posibilitatea de a face achiztii la costuri mai mici: Dow Jones a castigat 1,03%, iar Nasdaq 1,29%. continuă pe Hotnews

Wall Street revine pe crestere

Wall Street a revenit pe crestere vineri dupa ce a inregistrat declin sau stagnare mai multe sesiuni: Dow Jones a castigat 1,03%, iar Nasdaq 1,29%, scrie hotnews.

Alina Necula, salesmarketing manager Adama, la WS 360: cum vede un dezvoltator revenirea pietei

Alina Necula, salesmarketing manager Adama, dezvoltator rezidential parte a grupului Immofinanz, este prezenta astazi in emisiunea Wall-Street 360, unde discuta despre clientul de locuinte din prezent si cum se reflecta revenirea pietei in.

Florin Jianu: Cele mai multe investitii de tip business angels vor fi in IT, industrii creative, turism

Odata cu adoptarea noii legi a business angels, domeniile in care cel mai probabil vor fi facute cele mai multe investitii vor fi IT-ul, industriile creative, serviciile medicale si turismul, a declarat pentru Wall-Street. ro, Florin.

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Horatiu Tepes, Bilka, la WS360: Piata revine din nou spre optimism. Este o schimbare de atitudine in constructii, cu un inceput de an foarte bun

Piata constructiilor revine din nou spre optimism, fiind marcata de o schimbare de atitudine, venita mai ales din partea distribuitorilor si a producatorilor, doua dintre cele mai afectate sectoare in piata lovita de criza din 2008.

Investitorii fug de obligatiuni dupa prabusirea dobanzilor. TItlurile de stat europene au scazut cu 142. mld euro intr-o saptamana

Investitorii revoltati de randamentele negative din Europa au facut ca valoarea obligatiunilor guvernamentale din regiune sa scada cu 142 de miliarde de euro intr-o saptamana, indreptandu-se catre cele mai mari vanzari de astfel de titluri dupa.

Cel mai mare producator de acoperisuri din Romania vine azi la WS 360: Cum isi revine piata din criza si ce oportunitati sunt in constructii

Horatiu Tepes, directorul general si proprietarul Bilka Steel, cel mai mare producator de tigla metalica si acoperisuri la nivel local, vine azi la Wall-Street360, urmand sa analizam piata constructiilor in perioada post-criza si cum au reusit.

Garanti Romania, profit in scadere dupa primele 3 luni

Grupul Garanti Romania a inregistrat in primul trimestru venituri nete consolidate de 39,3 milioane euro, in crestere cu 14,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, si un profit net de 6,9 milioane euro, cu 35% mai mic, iar activele s-au ridicat la.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )