Libnet.ro
UNICEF

15:00

Warren Buffett: Este greu de spus daca zona euro va supravietui

B1 B1,
Warren Buffett: Este greu de spus daca zona euro va supravietui

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume este sceptic cu privire la supravietuirea zonei euro. Warren Bufett crede ca Europa se confrunta cu probleme uriase, pe care le poate rezolva doar in timp. Acesta. continuă pe B1

Warren Buffett: Este greu de spus daca zona euro va supravietui.

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume este sceptic cu privire la supravietuirea zonei euro. Warren Bufett crede ca Europa se confrunta cu probleme uriase, pe care le poate rezolva doar in timp. Acesta declara ca greseala cea mare pe care a facut-o Europa este uniunea monetara, care a fost lansata inainte ca anumite politici fiscale sa fie puse la punct, scrie B1. ro. Miliardarul este de parere ca tarile din zona euro isi pot corela eforturile sau se pot indeparta si mai mult unele de .

Eurostat: Zona Euro a intrat in recesiune in trimestrul al III-lea, pentru a doua oara in ultimii trei ani

Zona Euro a intrat oficial in recesiune tehnica, in trimestrul al III-lea din 2012, dupa o contractie economica de 0,1% arata o estimare a Eurostat, biroul de statistica al Comisiei Europene, data joi publicitatii, potrivit AFP. Este pentru a doua oara in ultimii trei ani cand Zona Euro in recesiune.

VIDEO Eurostat: Zona Euro a intrat in recesiune in trimestrul al III-lea, pentru a doua oara in ultimii trei ani

Zona Euro a intrat oficial in recesiune tehnica, in trimestrul al III-lea din 2012, dupa o contractie economica de 0,1% arata o estimare a Eurostat, biroul de statistica al Comisiei Europene, data joi publicitatii, potrivit AFP. Este pentru a doua oara in ultimii trei ani cand Zona Euro in recesiune.

Criza din zona euro este la fel de amenintatoare ca acum un an

Banca centrala germana continua sa critice BCE Banca centrala a Germaniei a avertizat, ieri, ca actuala criza din zona euro este la fel de amenintatoare cum era cu un an in urma.

Zona euro a intrat in recesiune, prima data din 2009

Zona euro a intrat din nou in recesiune dupa ce PIB-ul zonei a scazut cu 0,1% in perioada iulie septembrie. Aceasta este cea de-a doua intrare in recesiune din ultimii trei ani, cu mentiunea ca UE a.

Zona euro a intrat OFICIAL in RECESIUNE.

Zona euro a intrat oficial in recesiune tehnica, pentru a doua oara in ultimii trei ani, dupa o contractie economica de 0,1% in trimestrul al treilea, arata datele anuntate, joi, de Eurostat, biroul de statistica al Comisiei Europene, potrivit Mediafax. PIB al zonei euro a scazut cu 0,1% in trimestrul al treilea, dupa un declin de 0,2% in trimestrul precedent. Economia intra in recesiune tehnica dupa doua trimestre consecutive de scadere a PIB. Uniunea Europeana a reusit sa evite recesiunea, .

Zona euro a intrat din nou in recesiune, dupa o contractie de 0,1% in T3

Zona euro a intrat oficial in recesiune tehnica, pentru a doua oara in ultimii trei ani, dupa o contractie economica de 0,1% in trimestrul al treilea, in timp ce UE a evitat la limita al doilea trimestru de scadere, arata datele anuntate, joi, de.

Zona euro se afla oficial in recesiune

Zona euro se afla oficial in recesiune tehnica, pentru a doua oara in ultimii trei ani, informeaza sursele de presa.

Zona euro se afla oficial in RECESIUNE. UE evita la limita al doilea trimestru de scadere

Zona euro se afla oficial in recesiune tehnica, pentru a doua oara in ultimii trei ani. Autoritatile europene au inregistrat o contractie economica de 0,1% in trimestrul al treilea. UE a evitat la limita al.

OCDE: Cresterea economica din zona euro va fi in continuare slaba

Slabirea cresterii economice a principalelor puteri ale economiei mondiale va continua in lunile urmatoare, mai ales in zona euro, unde singura exceptie ar putea sa o constituie o posibila stabilizare a Italiei, potrivit indicatorilor publicati ieri de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), relateaza AFP, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )