Libnet.ro
UNICEF

07:00

Washingtonul respinge referendumul care a avut loc in Crimeea, anunta Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Washingtonul respinge referendumul care a avut loc in Crimeea, anunta Casa Alba

Statele Unite resping referendumul care s-a desfasurat duminica in Crimeea pentru alipirea la Rusia, un scrutin contrar Constitutiei ucrainene, organizat sub amenintari cu violente din partea Rusiei, afirma Casa Alba, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Casa Alba: Washingtonul respinge referendumul care a avut loc in Crimeea

Statele Unite resping referendumul care s-a desfasurat duminica in Crimeea pentru alipirea la Rusia, un scrutin contrar Constitutiei ucrainene, organizat sub amenintari cu violente din partea Rusiei,.

UPDATE. REFERENDUM iN CRIMEEA. Votul s-a incheiat. ...

UPDATE: Premierul separatist al Crimeei saluta o decizie istorica, duminica, in urma referendumului privind alipirea la Rusia. UPDATE: Washingtonul respinge referendumul care a avut loc duminica in Crimeea, anunta Casa Alba. Citeste si: SUA resping referendumul care a avut loc in Crimeea, anunta Casa Alba UPDATE. 93% dintre alegatorii din Crimeea au votat alipirea acesteia la Rusia, conform rezultatelor partiale. Citeste si: Crimeea a votat alipirea la Rusia UPDATE. Romania considera .

SUA resping referendumul care a avut loc in Crimeea, anunta Casa Alba.

Statele Unite resping referendumul care s-a desfasurat duminica in Crimeea pentru alipirea la Rusia, un scrutin contrar Constitutiei ucrainene, organizat sub amenintari cu violente din partea Rusiei, afirma Casa Alba, relateaza Mediafax. Citeste si: Crimeea a votat alipirea la Rusia Actiunile Rusiei sunt periculoase si destabilizatoare, a adaugat Jay Carney, un purtator de cuvant al Executivului american, intr-un comunicat. Citeste si: REFERENDUM IN CRIMEEA. Votul s-a incheiat.

Un cutremur puternic a avut loc in largul Japoniei

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 6,3 pe scara Richter, a avut loc in largul insulei japoneze Kyushu, anunta institutul american de geofizica USGS, citat de AFP. Seismul a avut loc la ora locala 02.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )