Libnet.ro
UNICEF

23:00

Whirlpool preia pachetul majoritar de actiuni la Indesit pentru un miliard de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Whirlpool preia pachetul majoritar de actiuni la Indesit pentru un miliard de dolari

Producatorul american de electrocasnice Whirlpool a anuntat ieri ca a semnat acorduri cu detinatori ai Indesit Company SpA pentru a prelua 66,8% din drepturile de vot la producatorul italian de electrocasnice pentru 758 milioane de euro 1,03 miliarde de dolari) in scopul cresterii prezentei in Europa, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Whirlpool preia 60% din actiunile Indesit pentru suma de 758 milioane euro

Whirlpool realizeaza cea mai mare achizitie efectuata de un grup american in ultimii opt ani, preluand 60% din actiunile Indesit pentru suma de 758 milioane euro, scrie Reuters. Astfel, producatorul de.

Whirlpool preia Indesit pentru 758 milioane euro

Producatorul de electrocasnice Whirlpool va prelua 60% din actiunile companiei italiene Indesit, pentru 758 milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare achizitie efectuata de grupul american de la cumpararea Maytag, in urma cu opt ani, informeaza Bloomberg, potrivit Mediafax.

Tranzactie pe piata de electrocasnice: Whirlpool preia Indesit pentru 758 milioane euro

Producatorul de electrocasnice Whirlpool va prelua 60% din actiunile companiei italiene Indesit, pentru 758 milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare achizitie efectuata de grupul american de la cumpararea Maytag, in urma cu opt ani, relateaza.

Whirlpool va cumpara Indesit pentru 758 milioane euro

Whirlpool anticipeaza ca tranzactia va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an, dupa analiza autoritatilor de reglementare. Dupa achizitie, Whirlpool va lansa in mod obligatoriu o oferta pentru restul actiunilor Indesit, in conformitate cu legislatia italiana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )