Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wimbledon 2015: Serena versus Venus Williams, a 13-a confruntare intre surori la un Grand Slam. Programul optimilor

Adevărul Adevărul,
Wimbledon 2015: Serena versus Venus Williams, a 13-a confruntare intre surori la un Grand Slam. Programul optimilor

Luni, la Wimbledon, au loc optimile de finala pe ambele tablouri. Poate cea mai interesanta partida este cea dintre surorile Williams. continuă pe Adevărul

Wimbledon: Serena Williams vs Venus Williams, capul de afis al optimilor - Monica Niculescu vs Timea Bacsinszky - Programul complet al disputelor

Romania mai are o reprezentanta pe tabloul de simplu feminin de la Wimbledon, Monica Niculescu urmand sa o intalneasca pe Timea Bacsinszky Elvetia - favorita numarul 15), in optimi. In aceeasi faza a competitiei se vor duela Serena si Venus Williams. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor.

Wimbledon 2015. Horia Tecau se califica in optimi dupa un set decisiv pe muchie de cutit, scor 15-13

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat in optimile de finala la ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins cuplul Andre Begemann /Julian Knowle Germania/Austria), scor 1-6, 3-6, 6-4, 6-2, 15-13, dupa trei ore si 36 de de minute.

Wimbledon 2015. Monica Niculescu, la o victorie de optimile de finala. E ultima noastra speranta la simplu

Monica Niculescu se afla in fata unei performante uriase, calificarea in optimile de finala la Wimbledon. Pentru asta trebuie sa o invinga pe Kristyna Pliskova, din Cehia. Meciul e azi de la 13.

Wimbledon 2015. Programul de luni: Monica Niculescu, Horia Tecau si Florin Mergea joaca pentru sferturi

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 48 WTA, o va intalni pe elvetianca Timea Bacsinszky, locul 15 WTA si a 15-a favorita, luni, in optimile de finala de la Wimbledon, in al doilea meci de pe terenul 18.

Wimbledon 2015. Un meci de pe tabloul masculin a fost intrerupt de intuneric

Americanul John Isner e un pericol pentru organizatorii de turnee si pentru Wimbledon in special. Daca nu e programat sa joace primul, are toate sansele sa-l apuce noaptea pe teren, asa cum s-a intamplat si ieri, in meciul cu Cilic.

Wimbledon 2015. Surorile Williams vor fi adversare pentru a 26-a oara in cariera

Turneul de la Wimbledon 2015 e unul special in general, dar anul acesta are un farmec in plus. Pentru ca acum vom avea, pe iarba londoneza, o noua confruntare in familia Williams.

Wimbledon 2015: Irina Begu a pierdut meciul cu Maria Sarapova. Rusoaica merge in optimi, trece peste Halep

Irina Begu a fost invinsa de Maria Sarapova in turul al treilea de la Wimbledon 2015, 6-4, 6-3 in favoarea jucatoarei din Rusia.

Wimbledon 2015. Petra Kvitova a pierdut, Simona Halep o depaseste, e pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea ceha Petra Kvitova, cap de serie numarul doi si detinatoarea trofeului, a fost eliminata, sambata, in turul trei, de sportiva sarba Jelena Jankovici, a 28-a favorita, scor 3-6, 7-5, 6-4.

Wimbledon 2015. Monica Niculescu s-a calificat in optimi! Victorie formidabila a Monicai in fata Kristynei Pliskova

Monica Niculescu s-a calificat in optimile de finala ale Wimbledonului, dupa o victorie in doua seturi in fata Kristynei Pliskova, scor 6-3, 7-5. Ea a salvat cinci mingi de set in parteas a doua.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )