Libnet.ro
UNICEF

20:30

Wizz Air lanseaza noi rute din Bucuresti, stimulata de cresterea numarului de pasageri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Wizz Air lanseaza noi rute din Bucuresti, stimulata de cresterea numarului de pasageri

Compania aeriana Wizz Air, unul dintre cei mai mari jucatori low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est, lanseaza trei noi rute aeriene din Bucuresti catre Geneva, Oslo si Alghero Italia), odata cu avansul numarului de pasageri transportati de. continuă pe Wall-Street Ro

Atacatorul de la Posta din Bucuresti, ARESTAT preventiv pentru 29 de zile.

Barbatul care a incercat sa ia, marti, ostatici intr-un oficiu postal din Bucuresti si-a petrecut noaptea in arestul politiei, potrivit b1. ro El va fi prezentat instantei, miercuri dimineata, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Surse judiciare au afirmat ca alaturi de acesta va fi audiat si un alt barbat care l-a insotit pe atacator in Bucuresti. Mai multe persoane aflate intr-un oficiu postal din cartierul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei au fost sechestrate de .

70 de nasi CFR din Bucuresti, Brasov, Iasi si Craiova, chemati la audieri

Nasii CFR din Bucuresti, Brasov, Iasi si Craiova au fost chemati la audieri, luni dimineata, la Brasov. Aproximativ 70 de angajati ai CFR vor fi audiati. 22 dintre acestia sunt angajati ai CFR.

Dosarele candidatilor ARD pentru colegiile din Bucuresti vor fi depuse marti, la ora 14.00.

Dosarele candidatilor ARD la parlamentare pentru colegiile din Bucuresti vor fi depuse la BEM, marti, in jurul orei 14. 00, printre cei propusi numarandu-se Gheorghe Udriste, care ar urma sa candideze in colegiul de deputat din Sectorul 6 unde, din partea USL, va participa in alegeri George Becali, potrivit Mediafax. Lista candidatilor ARD Bucuresti pentru alegerile parlamentare va fi depusa marti, in jurul orei 14. 00, la Biroul Electoral Muncipal, candidatii urmand sa se intalneasca la sediul .

USL a depus dosarele candidatilor la parlamentare pentru colegiile din Bucuresti

Liderii PSD si PNL ai filialelor din Bucuresti, Ecaterina Andronescu si Eugen Nicolaescu, au depus, luni, la Biroul Electoral Municipal BEM), dosarele celor 40 de candidati din partea USL la alegerile parlamentare.

USL: Vom castiga toate colegiile din Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si seful PSD, Victor Ponta, se arata increzatori in ceea ce priveste rezultatul alegerilor parlamentare din Capitala, informeaza sursele de presa. Cei doi sunt de parere ca USL, alianta pe care o reprezinta, va castiga toate colegiile din Bucuresti.

Google lanseaza noi aparate mobile din gama Nexus pentru a concura mai eficient Apple.

Google a anuntat luni o noua tableta si un nou smartphone, din gama Nexus, folosindu-se de aliantele cu producatorii sud-coreeni de electronice Samsung Electronics si LG Electronics pentru a concura mai eficient Apple, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax. Noul telefon, dezvoltat cu LG, are un ecran de 4,7 inci si o camera foto mai performanta, se arata intr-un comunicat al Google. Tableta, fabricata de Samsung, are un ecran cu rezolutie mare si un pret de 399-499 de dolari, in functie de .

Complicele atacatorului de la oficiul postal din Bucuresti a fost retinut

Anchetatorii au retinut in aceasta dimineata un complice al barbatului care ieri a incercat sa ia ostatici mai multe persoane intr-un oficiu postal din cartierul bucurestean Drumul Taberei, informeaza sursele de presa.

Subiectele Zilei: Proiectul imobiliar care va distruge o zona istorica din Bucuresti; Directorul Centrului pentru Studii Est-Europene si Asiatice: Razboiul in Orientul Apropiat s-ar putea extinde si in Romania; Aro, masina condusa catre faliment. Cum a aj

Turcii vad in Romania cea mai buna intrare pe piata UE. Mai mult de 300 de investitori turci din zona balcanica s-au reunit ieri, la Bucuresti, in cadrul Forumului. Nevasta Bombonica, paravan pentru afacerile dubioase ale lui Dragnea. Afacerile din Turnu- Magurele ale familiei secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, sunt cercetate.

Tentativa de luare de ostatici la un Oficiu Postal din Bucuresti: Atacatorul, inarmat cu un topor, striga egalitate intre oameni

Un barbat a intrat inarmat cu un topor si un cutit intr-un oficiu postal din Drumul Taberei, din Sectorul 6, Bucuresti, marti dimineata. Potrivit B1 TV, incidentul s-a petrecut pe Strada Romancierilor,.

Fuga de electorat a marilor politicieni. Vezi cine candideaza in colegiile din Bucuresti.

Colegii usoare, cu contracandidati necunoscuti - aceasta a fost deviza dupa care au pornit in cursa pentru un loc in Parlament liderii principalelor partide politice. Decizia lui Crin Antonescu de a fugi in Teleorman, judet cunoscut ca fief al USL, este doar cel mai mediatizat exemplu al modului cum inteleg politicienii romani sa infrunte electoratul. Astazi este ultima zi in care partidele politice mai pot depune listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, in urma .

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )