Libnet.ro
UNICEF

11:30

WTA Roma: Maria Sharapova, in turul trei

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Maria Sharapova, in turul trei

Maria Sharapova favorita numarul trei) a reusit sa se califice in turul trei al turneului Premier de la Roma, jucatoarea din Rusia profitand de abandonul sportivei Jarmila Gajdosova Australia). continuă pe Hotnews

Maria Sharapova profita de abandonul primei adversare de la Roma

Rusoaica Maria Sharapova s-a calificat, marti, in turul 3 la turneul WTA Premier 5 de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2. 1 milioane de dolari.

VIDEO Simona Halep, Maria Sharapova si Serena Williams imita emoticoane, intr-o provocare lansata de WTA

Cele mai bune jucatoare din circuitul mondial de tenis au raspuns provocarii WTA de a imita emoticoane prin expresii faciale. Printre acestea se afla Simona Halep, Maria Sharapova si Serena Williams.

WTA Roma: Cu cine va juca Simona Halep - Posibil duel cu Maria Sharapova sau Serena Williams, doar in finala

Simona Halep va intra direct in turul doi al turneului WTA de la Roma, faza a competitiei unde se va duela cu invingatoarea partidei dintre Varvara Lepchenko si Alison Riske.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu s-au calificat in turul doi

Alexandra Dulgheru locul 72 WTA) a invins-o pe Misaki Doi Japonia - locul 111 WTA - sportiva venita din calificari), rezultat in urma caruia a acces in turul doi al turneului Premier de la Roma. UPDATE: In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Irina-Camelia Begu: 4-6, 6-2, 6-1 cu Urszula Radwanksa, dupa un meci care a durat o ora si 52 de minute.

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Alison Riske in turul doi

Alison Riske locul 45 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului Premier de la Roma a invins-o pe Varvara Lepchenko), faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep cap de serie numarul doi).

WTA Roma: Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal

Alexandra Dulgheru a acces, duminica, pe tabloul principal la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o in turul doi al calificarilor pe sportiva ucraineana Lesia Tsurenko, scor 6-2, 4-6, 6-3, informeaza wtatennis. com.

WTA Roma: Simona Halep, in optimi la dublu

Simona Halep si Francesca Schiavone Romania/ Italia) s-au calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Premier de la Roma. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 2. 600 de dolari.

WTA Roma: Irina-Camelia Begu si Monica Niculescu, in optimi la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 2. 600 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )