Libnet.ro
UNICEF

08:30

Xzibit face de ras Romania dupa ce a fost cazat intr-un hotel invechit

ADPM ADPM,
Xzibit face de ras Romania dupa ce a fost cazat intr-un hotel invechit

Rapperul american Xzibit face de ras Romania postand pe pagina sa de socializare fotografii din camera de hotel in care a fost cazat, mentionand ca tot ce il inconjoara este mai batran decat el insusi. Iata in ce conditii a stat artistul pe litoralul romanesc. continuă pe ADPM

Doi generali irakieni au fost ucisi intr-un atentat cu masina-capcana la nord de orasul Ramadi

Doi generali irakieni au fost ucisi intr-un atentat cu masina-capcana revendicat de gruparea Stat Islamic, care a fost comis la nord de Ramadi, informeaza RFE-RL. Adjunctul sefului Comandamentului pentru.

Cum face fata Romania crizei imigrantilor

Ministerul de Externe organizeaza o declaratie de presa, vineri, pe tema crizei imigrantilor, dupa ce joi Comitetul pentru Situatii de Urgenta a luat primele masuri. Paza la granita cu Serbia va fi.

Accident pe Autostrada Soarelui. Cinci masini au fost implicate intr-un accident pe A2

Cinci masini au fost implicate duminica dupa-amiaza intr-un accident in lant pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre Bucuresti, la kilometrul 23, potrivit centrului Infotrafic al Politiei Rutiere Romane. Patru persoane ar fi ajuns la spital.

Statul Islamic a ocupat noi teritorii in nordul Siriei; doi comandanti irakieni au fost ucisi intr-un atac terorist

Militantii retelei teroriste Statul Islamic SI) au ocupat noi teritorii in nordul Siriei, dupa lupte cu insurgenti sirieni, avansand in zonele in care Statele Unite si Turcia intentioneaza sa deschida noi fronturi, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Cinci masini au fost implicate intr-un accident rutier grav pe DN 7: sapte oameni au fost raniti

Un accident grav s-a petrecut joi, dupa-amiaza, pe Drumul National 7, la intrarea in orasul Simeria dinspre Deva. Cinci masini au fost implicate in coliziune, iar accidentul s-a soldat cu sapte victime, toate ranite.

SUA: Doua persoane, dintre care un politist, au murit si alte doua au fost ranite intr-un atac armat produs in Louisiana

Doua persoane, printre care un politist, au murit si alte doua au fost ranite in statul american Louisiana, dupa ce un barbat i-a atacat, informeaza CNN. Ulterior, autorul atacului, in varsta de 35 de ani, a.

Romania, pe locul 27 intr-un top al tarilor in functie de atractivitatea pentru expati

Romania ocupa locul 27 intr-un top care clasifica tarile in functie de cat de atractive sunt acestea pentru expati, potrivit sondajului Expat Insider 2015, realizat de reteaua sociala InterNations in 195 de state si teritorii, citat de Mediafax.

Cadavrul unui cioban a fost descoperit intr-o fantana din localitatea buzoiana Florica

Un cioban de 30 de ani care a disparut sambata seara de la o stana din apropierea comunei buzoiene Florica a fost gasit mort intr-o fantana. Echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au scos cadavrul iar Politia a demarat o ancheta.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )