Libnet.ro
UNICEF

08:00

Zece persoane au fost ranite in Spania, intr-un accident in care au fost implicate 50 de autoturisme

Adevărul Adevărul,
Zece persoane au fost ranite in Spania, intr-un accident in care au fost implicate 50 de autoturisme

Cel putin zece persoane au fost ranite duminica, in urma unui accident in care au fost implicate 50 de autoturisme pe o autostrada din regiunea Castilia y Leon, in nordul Spaniei, au anuntat serviciile de urgenta, citate de AFP. continuă pe Adevărul

Accident intre un microbuz si o autoutilitara, in Alexandria: mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit de o autoutilitara. Incidentul a avut loc in orasul Alexandria.

Spania: Cel putin zece persoane, ranite intr-un accident in care au fost implicate 50 de autoturisme

Zece persoane au fost ranite in urma unui accident ce a avut loc duminica si in care au fost implicate 50 de autoturisme pe o autostrada din regiunea Castilia y Leon, Spania, informeaza Foxcrawl. Zece.

Accident in lant cu 50 de masini. Peste 10 persoane au fost ranite

Mai mult de 10 persoane au fost ranite duminica in Spania, in urma unui accident rutier in care au fost implicate 50 de autoturisme. Accidentul in lant a avut loc pe o autostrada din regiunea Castilia y Leon,.

Casa din Marea Britanie, distrusa de o exlozie: Un barbat a murit, iar alte patru persoane au fost ranite

Un barbat a decedat, iar alte patru persoane, un barbat, o femeie si doi copii, au fost ranite, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce casa in care se aflau a explodat. O a sasea persoana este data.

Casa din Marea Britanie, distrusa de o explozie: Un barbat a murit, iar alte patru persoane au fost ranite

Un barbat a decedat, iar alte patru persoane, un barbat, o femeie si doi copii, au fost ranite, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce casa in care se aflau a explodat. O a sasea persoana este data.

Coliziune intre doua trenuri in SUA. Aproximativ 60 de persoane au fost ranite

Aproximativ 60 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, in coliziunea a doua trenuri de periferie, la o ora de varf, vineri, in statul Connecticut, in nord-estul Statelor Unite, a anuntat guvernatorul.

Alba: Un jandarm a decedat intr-un accident rutier pe DN 74

Masina unui jandarm din judetulAlba a fost implicata, duminica, intr-un accident rutier petrecut pe DN 74, barbatul in varsta de 29 de ani pierzandu-si viata in acest accident. Masina in care se.

Coliziune intre doua trenuri in Connecticut: Peste 60 de persoane au fost ranite (VIDEO)

Peste 60 de persoane au ajuns la spital, iar alte cinci se afla in stare critica dupa ce doua trenuri care deservesc orasul New York s-au ciocnit in Connecticut. Potrivit guvernatorului Dan Malloy, unul dintre.

Un celebru cantaret britanic, implicat intr-un accident rutier. Artistul a fost dus cu elicopterul la spital

Cantaretul britanic George Michael a fost transportat la spital, dupa ce a fost implicat intr-un accident de masina. Muzicianul a suferit o rana la cap, fiind transportat cu elicopterul la unitatea medicala.

Un balon cu aer cald s-a prabusit in Turcia: in urma impactului doua persoane au murit, iar alte 23 au fost ranite

Doua baloane cu aer cald s-au lovit in timpul unui tur al formatiunilor de roci vulcanice din Turcia. in urma impactului unul dintre ele s-a izbit de pamant, cauzand moartea a doua persoane si ranirea a altor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )