Libnet.ro
UNICEF

07:00

Zeci de medici de la Spitalul Judetean Vaslui, dati in judecata pentru eliberarea ilegala de retete

România Liberă România Liberă,
Zeci de medici de la Spitalul Judetean Vaslui, dati in judecata pentru eliberarea ilegala de retete

Un numar de 37 de medici ai Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, inclusiv sefi de sectii, au fost dati in judecata de conducerea unitatii medicale pentru recuperarea unui prejudiciu de 37. 000 de lei constatat de Curtea de Conturi in urma unui control, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

37 de medici de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, dati in judecata pentru eliberarea ilegala de retete

Un numar de 37 de medici ai Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, inclusiv sefi de sectii, au fost dati in judecata de conducerea unitatii medicale pentru recuperarea unor sume imputate de Curtea de Conturi.

Cum rezolva Spitalul Judetean Buzau criza de personal: aduce voluntari

Criza personalului sanitar din Spitalul Judetean Buzau este rezolvata cu voluntari, incepand cu luna februarie. Un numar de 35 de absolventi de scoli sanitare si-au inceput activitatea de voluntariat in cea mai mare unitate spitaliceasca din judet. La finalul celor sase luni de munca, voluntarii vor primi calificative care ii vor ajuta sa isi gaseasca mai usor un loc de munca in spitale din tara sau din afara granitelor.

Noi angajari la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau scoate la concurs doua posturi de statistician medical debutant si un post de psiholog. Examenul este programat la sfarsitul lunii februarie, iar termenul limita de inscriere este de 13 februarie.

Protest impotriva conditiilor din Spitalul Judetean Constanta

Peste 50 de persoane s-au strans, sambata, in fata Spitalului Judetean Constanta, fiind nemultumite de conditiile din aceasta unitatea spitaliceasca, in special de cele din Sectia de Pediatrie.

236 sunt angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au fost trimisi in judecata pentru coruptie, in 2014

Peste 230 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au fost trimisi in judecata in 2014, in dosare instrumentate de ofiterii Directiei Generale Anticoruptie DGA), sub coordonarea procurorilor Parchetului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )